Peste la cuptor in stil chinezesc

Peste la cuptor in stil chinezesc Mareste imaginea.

Se calesc la foc foarte iute in ulei urmatoarele: bastonase taiate din telina, ardei gras fasii si un amestec chinezesc de legume (congelate). Nu se lasa sa se inmoaie, trebuie sa fie crocante.

Se sting cu o lingurita de sos soia sau un altfel de sos.

Jumatate din cantitate se pune in tava, peste care se aseaza pestii asezonati cu condiment special de peste (orice peste) si umpluti cu fasii de coaja de lamaie. Se acopera cu restul de legume, iar pentru aroma se pun pe margini felii de lamaie si unul-doi catei de usturoi taiati in doua.

Se acopera bine si se da la cuptor jumatate de ora. (www.fanclub.ro)

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 10753

Voteaza:

Peste la cuptor in stil chinezesc 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post