Parada homosexualilor

Parada homosexualilor Mareste imaginea.


Pe 28 mai, Romania s-a confruntat cu primul mars al homosexualilor din istoria acestei tari crestine. Marsul homosexualilor sau pederastilor (cum mai sunt ei numiti in DEX) s-a desfasurat in pofida sutelor de scrisori de protest primite de primarul Adriean Videanu din partea cetatenilor Capitalei si in urma interventiilor regretabile ale presedintelui Basescu si ale ministrului Justitiei, Monica Macovei. Respectandu-si promisiunea, Noua Dreapta a organizat o contra-manifestatie impotriva acestui “mars al rusinii“, considerand ca a spune NU homosexualitatii nu este o prejudecata, ci exprimarea unui sistem de valori intemeiat pe Sfanta Scriptura si reperele traditionale ale familiei romanesti. Peste 50 de militanti si simpatizanti ai Noii Drepte au scandat “Rusine! Rusine! Rusine sa va fie!“, arborand pe toata durata protestului pancarte cu mesajul: “Impotriva homosexualitatii, pentru normalitate“.

 

Se pare ca romanii nu-i inghit pe homosexuali

Spectatorii, de zece ori mai numerosi decat participantii (care au fost in jur de 300), au demonstrat ca nu sunt pregagaytiti sa accepte asa-numitele „minoritati sexuale“. E drept ca aparitia acestora a fost extrem de socanta, fetele neezitand sa se sarute intre ele, in timp ce baietii se tineau de brat. Travestitii au fost „sarea si piperul“ manifestarii, oameni de toate varstele uitandu-se la ei minute in sir, nevenindu-le sa-si creada ochilor! Fardati, „decorati“ cu margele, cercei si peruci, cu fustite care lasau sa se vada picioarele epilate, purtand pantofi cu toc, barbatii deveniti femei s-au aratat dezinhibati. Fericirea lor a fost insa scurta, pentru ca, la doar cateva minute, s-au auzit primele huiduieli. De pe marginea bulevardului, tinerii de la Noua Dreapta i-au intaratat pe manifestanti. Cativa au iesit din rand si au vrut sa se ia la bataie, dar fortele de ordine au intervenit prompt. Coloana a fost intampinata cu rasete si huiduieli. Florin Buhuceanu, liderul organizatiei Accept, organizatorul actiunii, s-a aratat dezamagit de prima Parada Gay. 

 

Veterana travestitilor, dezamagita

Nici Cici, veterana travestitilor, nu a fost multumit(a) de comportamentul spectatorilor. La 30 ani, Cici se pregateste sa-si faca o familie si sa infieze un copil! „Voi pleca in Olanda, sa fac schimbare de sex. Am un prieten pe care-l iubesc foarte tare si vreau sa fiu cu el toata viata. Din pacate, in Romania, chiar daca s-a abrogat articolul 200, reactia politistilor este aceeasi. Daca ies cu prietenul meu pe strada, imbracata cu fustita, decolteu, ciorapi fini, sandale cu tocuri, ma opresc si ma duc la politie“.

 

Nu toti homosexualii se dau in spectacol

Petrecerile „rainbow“, sponsorizate de Accept si desfasurate fara incidente, au adunat mii de oameni, atat membri ai comunitatii gay, cat si curiosi. De-acum, mai mult indigneaza decat socheaza aparitiile insolite: barbati imbracati cu rochii de seara decoltate, femei cu salopete de camuflaj sau personaje despre care n-ai putea spune cu siguranta in ce categorie se incadreaza. Creatorul Razvan Ciobanu, singura vedeta care si-a admis public orientarea sexuala, a lipsit de la manifestari si a declarat in presa: „Nu sunt foarte interesat de viata sociala; in plus, preferintele sexuale tin de viata privata, iar aceasta trebuie sa ramana privata“.

 

Conservatori contra homosexuali

In paralel cu marsul minoritatilor sexuale, Partidul Conservator, fost PUR, a organizat un mars pentru promovarea valorilor conservatoare. Manifestarea a fost condusa de un preot, consilier al Patriarhiei, care le-a vorbit participantilor prin megafon. Marsul s-a transformat intr-un manifest impotriva homosexualitatii. La protestul conservatorilor, condusi de Dan Voiculescu, au participat cateva zeci de persoane care au pornit din Dealul Mitropoliei catre Primaria Capitalei, agitand pancarte cu mesajele: „Respect pentru familie“, „Pentru Romania valorilor morale“ si „Fara copii, lumea ar pieri“.

 

Jandarmii, la datorie

Jandarmii l-au amendat cu 30 de milioane de lei pe liderul Noii Drepte, Tudor Ionescu, pentru „initierea unei manifestatii neautorizate“, in timpul marsului minoritatilor sexuale, desfasurat in Bucuresti. De asemenea, jandarmii l-au identificat pe bucuresteanul Nicolae C. (28 de ani), care a aruncat o faclie aprinsa in grupul de manifestanti, incercand apoi sa se ascunda in multime, acestuia intocmindu-i-se documentele pentru a fi cercetat de politie, in legatura cu infractiuni la Legea 60/1991, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice.

 

Amenzi peste amenzi.

Protestul non-violent din dreptul Bisericii Sfantul Spiridon a degenerat insa din cauza excesului de zel nejustificat al jandarmilor, militantii Noii Drepte fiind sanctionati cu amenzi contraventionale in valoare de peste 100 de milioane de lei. Intr-un comunicat al Noii Drepte se lansa apelul: „Ii chemam pe toti simpatizantii nostri, precum si pe toti cei care aproba gestul nostru de protest, sa ne sprijine in vederea achitarii acestor amenzi injuste“. Totodata, ca o continuare fireasca a demersului pentru normalitate si impotriva homosexualitatii, ca forma de degenerare si factor major de dezagregare morala a societatii, Forumul Crestin Noua Dreapta facea publica initiativa strangerii de semnaturi pentru reincriminarea relatiilor homosexuale.

 

Revenirea la normele crestine

Chiar daca n-au luat direct parte la proteste, multe persoane, organizatii sau institutii isi exprima indignarea fata de initierea si desfasurarea festivalului GayFest 2005, cagayre si-a propus sa popularizeze ostentativ homosexualitatea, o boala prezentata ipocrit drept „stil de viata alternativ“ si element de „diversitate“ (un stil de viata in antiteza cu valorile crestine ale familiei romanesti), sa glorifice anormalitatea si sa prezinte aceasta boala ca pe ceva acceptabil si chiar ca pe „un model de urmat de catre tineri“. In comunicatul Noii Drepte se arata ca marsul homosexualilor „incalca bunele moravuri si abuza de proverbiala toleranta a romanilor, constituia o ofensa si o provocare adresata Bisericii Ortodoxe Romane si tuturor crestinilor din Romania, pentru care homosexualitatea constituie o practica impotriva naturii“. Si nu in ultimul rand, evenimentul „facea parte dintr-un plan mai amplu de impunere a stilului de viata homosexual in Romania, inceput prin eliminarea articolului 200 Cod Penal, continuat cu difuzarea propagandei homosexuale prin intermediul mass-media si incununat intr-un viitor nu prea indepartat cu acceptarea «casatoriilor» homosexuale si cu posibilitatea adoptiilor de copii de catre cupluri de homosexuali“.

 

Florian BICHIR

.

09 Octombrie 2007

Vizualizari: 6653

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE