Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 15.05.2009, 14:19:55
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Cel cu coarne e o forta atat de malefica, incat se poate face si inger de lumina! e viclean, atat de viclean incat se foloseste de pretextul "iubirii", al "tolerantei", al pacii, ca sa distruga crestinismul si adevarata cale catre Dumnezeu.
sa fie clar, necrestinii nu se roaga aceluiasi Dumnezeu. se roaga celui rau, care e atat de viclean si inselator.
e stapanul lumii acesteia, iar "imparatia lui Dumnezeu nu e din lumea acesta". Noi trebuie sa ne desprindem de lumea asta si sa ne ridicam sufletele la Dumnezeu.
asta este adevarul , chiar daca new ageistii considera ca a spune adevarul inseamna ura.
Nu stiu de unde scoti tu aberatiile astea,ca aspune adevarul semnifica ura,eu chiar n-am citit nicaieri asa ceva.
Imi pare rau,dar eu nu prea cred ca Dumnezeu sta undeva in ceruri si din cand in cand se mai uita si pe la noi muritorii,care ne dam de ceasul mortii aici fiind incercati de Belzebut.
Dumnezeu este aici printre noi,de la primul fir de iarba la oameni si la astrii de pe cer si mai ales in sufletul nostru,daca vrem sa Il simtim,bineinteles.
Toate se unesc prin Iubire si nimeni si nimic nu este superior altcuiva,asa cum le place unora sa creada.
Reply With Quote