Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
heaven, tie nu a vrut nimeni sa-ti demonstreze nimic. Postarile erau mai mult pentru ortodocsii, care s-ar putea lasa influentati de aceste idei, care din punctul nostru de vedere nu sunt bune.
Cu cei din afara ortodoxiei, care le accepta nu avem nimic; sa le accepte linistiti, dar nu pentru ei am deschis aceasta discutie.
|
Pai si cum le-ai demonstrat ca sunt bune ori ba?Tocmai asta este,ca nu ai reusit sa demonstrezi nimic,de fapt si de drept pentru ca argumentele voastre nu au o baza solida.
Si iti mai amintesc ceva:aici nu suntem pe tagme,pe clanuri (ortodocsii si ceilalati),suntem toti copiii lui Dumnezeu.
Eu nu am spus ca nu sunt ortodoxa,ci doar atat:daca voi spuneti ca ortodoxismul inseamna doar niste sabloane,ca nu inseamna mai presus de orice iubire de semeni,indiferent de religia careia ii apartin,iubire fata de toata creeatia Celui de Sus,incluzand animale,plante si respectul pentru viata implicit (ca sunt lucruri "irelevante" cum va place sa le numiti),ca Dumnezeu nu inseamna absolut TOT de la primul fir de iarba,la oameni si intregul univers,atunci prefer sa nu ma numesc nicicum.Puteti sa ma numiti si un "nimeni" pentru ca nu ma supar.Nu aprecierile oamenilor sunt ceea ce caut in viata.