View Single Post
Vechi 18.09.2009, 12:33:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat tricesimusquintus:
În prealabil postat de vsovi
nu tzi-am aratat ca sfarshitul celor 4 evanghelii arata noua randuiala a sfintei Duminici facuta de Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica Lui?

Nu mi-ati aratat, doar ati tot repetat fraza asta iar si iar. Nici macar in Biblia Ortodoxa, evangheliile nu se termina asa. Ba inca, Evanghelia dupa Matei se termina astfel:

20. "Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin." (Matei 28) Domnul ne-a poruncit sa pazim sambata (porunca a IV-a), nu duminica.

Raspuns:
Noua Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica din sfintzi ne-a poruncit sa tzinem sfanta Duminica (ce include toate poruncile shi nu numai porunca 4-a) formata asha cum tzi-am aratat mai sus: aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici

Citat tricesimusquintus:
iar Cuvantul lui Dumnezeu (sf Treime cu binecuvantarea Lui shi a toate oshtile cereshti) ne invantza cand trebuie tzinuta:
"de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui"

Fraza asta ati repetat-o si de mai multe ori in ciuda invataturii ei aiuristice.

Raspuns:
shi mai o repet odata in ciuda celor aiuritzi:
CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui"

Citat tricesimusquintus:
iar eu observ ca noua zi sfanta a Duminicii ce se tzine precum in Cerul cel Nou asha shi pe Pamantul cel Nou

Domnule n-ati observat bine, ba inca ati observat tocmai pe dos! In "Cerul cel Nou shi pe Pamantul cel Nou" se va tine Sabatul (sambata) nu duminica:

Isaia 66:22-23 "Căci după cum cerurile cele noi, și pămîntul cel nou, pe cari le voi face, vor dăinui înaintea Mea-zice Domnul-așa va dăinui și sămînța voastră și numele vostru. În fiecare lună nouă și în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, -zice Domnul. -"

Raspuns:
ba se va tzine sfanta Duminica:
CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" iar citatul prezentat de tine arata valabilitatea Cuvantului lui Dumnezeu caci "cu tot Cuvantul ce iese din gura lui Dumnezeu se va hrani omul shi nu numai cu pâine".

Last edited by vsovi; 18.09.2009 at 17:08:58.