Cam asta ați scris voi:
Citat:
Într-o postare intitulată Rectificare cu scuzele de rigoare! din 18.02.2010 , Vsovivi se străduiește, chiar cu riscul de a se contrazice pe sine de la o zi la alta, să demonstreze că pucioșii n-ar fi confundat într-un mesaj anterior zilele de sărbătoare Tăierea împrejur și Întâmpinarea Domnului, (așa cum fusese semnalat într-o postare de pe Forum), ci că noi suntem aceia care n-am văzut (sau, n-am citit) bine. Să vedem dacă așa stau lucrurile.
|
1. Nu mă străduiesc deloc ci voi vă străduiți pe sute de pagini cu tone de maculatură gen arici pogonici ori urzica să vă demonstrați ''talentele''.
2. Nu mă contrazic deloc ci am zis că atunci când am făcut eroarea de a cădea în erezia interpretării voastre aruncată apoi în spinare la pucioși, deși mi se părea bizar ca să nu existe cele 40 de zile între, m-am luat după interpretarea voastră crezând că pucioșii chiar susțineau ceea ce defapt susțineați voi căci ați citit prost și ași interpretat absurd!
3. Nu m-am contrazis deloc ci putea fi și aceiași zi căci preasfânta nu avea ce 40 de zile să aștepte fiind o naștere din pururea fecioară și era preacurată și minunată dar din smerenie a păzit datina și tradiția ca să se curățească Israel de necredință.
4. Nu încercam să demonstrez, căci n-am ce să demonstrez și nu avăcâțesc ci din teamă să nu emit erori de interpretare, să nu rămână ele așa greșite, am rectificat spre corecta citire căci priceperea vine de la CLD.
5. Pucioșii n-au confundat nimic ci au postat pe site Cuvântul lui Dumnezeu ca deobicei iar cei ce au citit absurd spre a lor pierzare încearcă acum să se disculpe onorabil printr-un nesfârșit efort de a transforma totul în circ, în publicitate, în teatru ieftin și exagerat, adică în sictir, poante, ironii, răsuceli, fofilări, scamatorii, caterincă, și altele uneltiri viclene ca din simpatie pentru năzbâtii și prostii de toată coma să mă înduplec de ele și să le dau dreptate... dar n-au!
6. Deci, nu numai că nu vreți să vedeți dar nenorocirea este că nici nu vreți să auziți! Nu vreți decât să miștocăriți ca să demonstrați că voi aveți dreptate... Dacă ați avea v-aș da și v-ar da oricine dar nu aveți cum, fiindcă nu aveți rigoare, nu aveți consecvență, nu aveți luarea aminte ca să nu greșiți în deducțiile voastre și astfel vă faceți de râs căci minciuna voastră iese la lumină!
apoi urmează citatul; nu-l mai dau că se știe despre ce e vorba, despre ziua tăierii împrejur și peste 40 de zile cea a închinării, ci continui să arăt ce ați scos pe guriță:
Citat:
În acest citat apare prima mistificare a lui Vsovivi. Deși pucioșii scriu negru pe alb ochii mei văd mântuirea Ta, Vsovivi falsifică sensul original fără nici un scrupul, după cum are el nevoie ca să-i iasă “demonstrația”: “zice că văzură ochii mei Mântuirea Ta... deci nu văd ci văzură, deci deosebirea în verbul a vedea și nedeosebirea în momentul clipei numit acum, căci văd este spre viitor iar văzură este după plinire...”
|
1. Diferența dintre
văd și
văzură și
a văzut este în verbul scris din cele două citate din CLD precum și din textul biblic, deci n-am falsificat nimic ci văd e la prezent sau spre viitor orientat iar văzură. a văzut, e la trecut. Deci cei ce falsifică fără scrupule limba română ca să le iasă la demonstrațiile lor sunt cele două lingviste, MM și Estera, care ne fac să credem că e vorba de același timp al verbului și același cuvânt ieșit din gura bătrânului Simeon!
2. Nu e nici o mistificare ci iată lingvistele fără scrupule că nu fac diferențe între timpii verbelor și între cuvinte și nici între cele 2 zile despărțite de cele 40 rânduite pentru curățire:
“Am în coborârea Mea de azi pe marele ierarh Vasile, și
am încă în amintire ziua când părinții Mei M-au dus la opt zile după nașterea Mea să fiu tăiat împrejur în trup, după datina legii, și Mi-au pus numele Iisus, așa cum îngerul M-a numit prin vestirea lui,
și a văzut bătrânul Simeon în ziua aceea mângâierea lui Israel, după cum Duhul îi vestise lui că nu va gusta moartea până ce nu va vedea pe Unsul Domnului, și M-a luat el în brațe și M-a binecuvântat și Mi-a zis: "
Cu ochii mei văd mântuirea Ta, gătită înaintea popoarelor spre luminarea lor, iar acum, Stăpâne, slobozește pe robul Tău în pace, după cuvântul Tău".”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din 14-01-2010)
„O, cât de supus M-am arătat acum două mii de ani, Dumnezeu din Dumnezeu fiind Eu! Iată,
au trecut patruzeci de zile de la praznicul nașterii Mele din mamă Fecioară și am ajuns acum la praznicul întâmpinării Mele de către bătrânul Simeon în templul din Ierusalim, când M-au dus părinții Mei să Mă închine Domnului, după cum era datina în Israel. Ne-am supus unul altuia, Eu lui Simeon, și el Mie, căci așa lucrează cei ce au Duhul Domnului călăuzitor lor,
și a văzut Simeon făgăduința Duhului Sfânt împlinită pe pământ, pe Mesia Mântuitorul, lumină neamurilor și mărire pentru poporul cel credincios. Amin.”
14-02-2010
Evanghelia după Luca, la capitolul 2:
''28 El L-a primit în brațele sale și a binecuvântat pe Dumnezeu și a zis:
29 Acum slobozește pe robul Tău, după cuvântul Tău, în pace,
30 Că ochii mei văzură mântuirea Ta,
31 Pe care ai gătit-o înaintea feței tuturor popoarelor,
32 Lumină spre descoperirea neamurilor și slavă poporului Tău Israel.''
Deci după cum se vede textele rostite de bătrânul Simeon în cele două zile sunt complet diferite, dar pentru cele două lingviste nu contează!
Citat:
Textul pucios este însă foarte limpede în erezia lui, și vom comenta din el pas cu pas mecanismul erorii pucioșilor:
|
1. Erezia este scoasă de voi din pălărie prin scamatorie și aplicată textului ca să vă iasă demonstrația (eu nu demonstrez), căci textul din CLD nu conține nicio erezie ci aceste două lingviste citind prost și rău intenționat au produs erezii peste erezii pe care le aruncă în spate la alții, la pucioși, la text, mie, cui se nimerește... căci ele scot ereziile pe bandă rulantă și apoi miștocărind se ceartă cu ereziile lor demonstrând că ereziile sunt erezii... păi e evident că ereziile sunt erezii dar ele nu apar din text ci prin citirea lor defectuasă, răuvoitoare, căci ele mint inventând și apoi demonstrază că propriile minciuni sunt erezii zicând că pucioșii le-ar fi scris, căci lor le pare că așa reiese din text... dar nu reiese așa din text cum spun ele ci așa își crează ele singure un dușman imaginar, un sofism, care le va învinge până la urmă căci se luptă cu propriile himere și mori de vânt și cu cât li se pare că parcă le-ar birui cu atât cresc altele mai mari și mai învârtitoare ce le amețesc exact ca date pe linghișpil, fiindcă ele au năravul de a pune minciuna pe seama altuia și apoi îl termină pe acela cu minciună cu tot pentru că zic ele că acela a mințit... deci sunt niște avocate lingviste ce se dau pe linghișpil intrând într-un cerc concentraționar vicios, tot mai odios... Se învârt ca și câinele după coadă, ba mârâind ba jucându-se, sperând ca să fie de vină pucioșii pentru ''alergările'' lor obositoare căci ele produc satisfacții distractive spre decredibilizare publicului... dar cu aia vor și rămâne până la urmă din păcate, cu aplauzele pentru ''talentele'' literare, premiul cel mare pentru bășcălie.
Citat:
1.(Comentariu: azi înseamnă ziua serbării Tăierii împrejur a Domnului, deci a opta zi după Naștere)
2.(Comentariu: încă odată se confirmă că e vorba de amintirea, deci comemorarea zilei Tăierii împrejur, deci a opta zi după Naștere)
3.(Comentariu: Într-adevăr, potrivit Legii, în a opta zi se punea și numele pruncului)
4.(Comentariu: deci în ziua Tăierii împrejur a Domnului)
5.(Comentariu: Deci L-a văzut pe prunc în acea zi a Tăierii împrejur, căci El era mângâierea lui Israel, așa cum i se vestise lui Simeon de către înger că nu va muri până nu-L va vedea pe El)
|
da, corecte observațiile dar iată ceea ce ziceam mai sus cum se confirmă, concluziile fantomă:
Citat:
6.(Comentariu: Atunci când l-a văzut, L-a întâmpinat și L-a luat și în brațe, în aceeași zi a Tăierii împrejur)
7.(Comentariu: Așadar pucioșii identifică în mod eronat ziua Tăierii împrejur cu ziua Întâmpinării Domnului, deși între ele era un interval de 40 zile - 8 zile = 32 zile = 4 săptămâni)
|
Deci iată cum apare erezia din mintea lor și zic nonșalant că pucioșii identifică eronat zilele, păi nu voi le-ați identificat eronat? nu voi ați zis și că ce a grăit Simeon în cele două zile diferite e același lucru? Că mie mi-e clar că există diferențe, și chiar dacă nu ar fi fost lămurirea din 14.02.2010, era clar pentru oricine că Bătrânul Simeon grăise altceva in ziua tăierii împrejur iar Domnul a afirmat că :
''...și M-a luat el în brațe și M-a binecuvântat și Mi-a zis...'', lucru care v-a stârnit aiureala din capete, ca să credeți că ei pretind inexistența celor 40 de zile până la împlinirea Cuvântului rostit de Simeon! căci voi ați identificat zilele ca find aceleași prin deducție textuală greșită deși se specifică foarte clar că e ziua tăierii împrejur! Deci dacă era ziua tăierii împrejur atunci de ce ați identificat-o voi cu ce s-a întâmplat peste 40 de zile ca să ziceți fie că Domnul minte fie că pucioșii confundă zilele? Deci cine e autorul ereziei cu confundarea zilelor? Domnul știa Adevărul căci El este, pucioșii au postat pe site și n-au zis nimic, ci este exact ce a zis CLD, deci cine mai rămâne în ecuație? eu m-am corectat și deci a mai rămas doar unii, nu dăm nume, ca autor al ereziei... cine sunt ele oare?