View Single Post
Vechi 25.01.2011, 23:55:03
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Iar le amestecam si le zapacim...
Simplu: cand reiki afirma ca este mai intai o cale spirituala si apoi tehnica medicala s-a terminat balciul! Nici un fel de compatibilitate cu crestinul! Nu exista alta cale decat prin Iisus Hristos!
Doamne tu dragul meu ....prin reiki chiar se obtin vindecari ! stii tu oare ca la vecinii nostri vestici demult se preda ca disciplina in unele scoli? Si eu mi-am vindecat o afectiune a unui genunchi ....Iar daca pretinzi ca ai urmat un curs de reiki(te pot intreba ce scoala??) stii ff bine ca nu daca practici au ba reiki, cristaloterapie, magnetoterapie etc esti crestin....Iarta-ma! Sau bioterapeutii autentici, nu sunt crestini? Si chiar nu iti impune reikiul sa te izolezi de Dumnezeu....Oare nu Doamne Doamne a deschis omului ochii ca sa descopere si sa invete? Si nu EL a conferit capacitati terapeutice unora? Sau...trebuie sa gandim ca acum 2-300 de ani? Fara sa vreau sa ofensez pe cineva, va doresc pace, iubire si lumina in Hristos...

daca ai facut realmente mai mult de 2-3 grade de reiki iti zic un salut fff frumos..NAMASTE ! Cred ca il stii traduce, nu?!
Reply With Quote