View Single Post
Vechi 07.02.2011, 02:25:15
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit "stiinta" despre comportamentul sexual al omului

Dupa Freud, cel mai cunoscut "expert" in domeniul comportamentului sexual este Kinsey.

Citat:
Alfred Kinsey a fost unul dintre cei mai activi si influenti promotori ai „emanciparii sexuale”. Decadenta morala la care suntem martori azi se datoreaza, in mare parte, si lui, si ideologiei careia i-a dat nastere. Supranumit “Freud al Americii”, Kinsey a deschis, prin raportul sau publicat în 1948, calea spre “revolutia sexuala” care avea sa se petreaca în anii ’60, vorbind deschis (și “argumentat” cu rezultatele interviurilor sale cu sute de subiecți) despre masturbare, sex premarital, relații extraconjugale, homosexualitate, pozitii si relatii nefiresti.

Ceea ce a prezentat el ca "stiinta" este rezultatul unei munci de "cercetare" care se intinde pe un interval de zeci de ani. Cercetarile lui au fost finantate atat din bani publici, cat si din bani proveniti de la reviste pt adulti (ghici ciuperca de ce?).
Concluziile la care a ajuns Kinsey au spoiala stiintifica si fundamenteaza mai multe fenomene contemporane, cum ar fi educatia sexuala in scoli, acceptarea deviatiilor sexuale, acceptarea desfranarii si a homosexualiutatii.

CUM s-au facut aceste cercetari?

Cercetarile lui au incalcat orice lege morala, s-au bazat pe pedofilie, incest, homosexualitate etc..

Textele despre cercetarile lui Kinsey, care, repet, este etalonul normalitatii sexuale moderne, sunt atat de tulburatoare, ca nu voi da decat un scurt citat si link pentru cine are curiozitate sa citeasca mai mult ce nebunie a dus la educarea sexuala a copiilolr!

Citat:
Prin urmare, în 1976, am început să fac cerecetări despre Institutul „Kinsey” și m-am gândit: „Așa ceva este imposibil”. Cunoscătorul numărul unu din domeniul sexologiei, citat de toată lumea, Alfred Kinsey, a înființat întregul domeniu al sexologiei umane. Ma uit la tabelele cu copii de 2 luni, violați și torturați 24 de ore din 24, și mă întreb de ce nu spune nimeni nimic despre asta?! Am trecut prin mii de articole și cărți despre Kinsey și m-am întrebat de ce nimeni nu a spus un cuvânt despre violarea și sodomizarea acestor copii. Asociația Americană de Statistici s-a întrebat cum a cules Kinsey aceste informații, dar doar atât.

Mă gândeam: „Oare toată lumea era nebună?” Au existat unele critici aspre ale lui Kinsey din partea unor oameni de știință, Abe Maslow fiind cel mai important dintre ei, dar chiar aceștia nu au văzut ce aveau în fața ochilor? Kinsey a folosit un limbaj înșelător pentru a produce confuzie asupra cititorului. Cine poate cronometra „orgasmul” copiilor, decât niște pedofili? Cine urmărește un copil în timp ce este molestat sexual, zbătându-se în convulsii și concluzionează că acesta ar fi un „orgasm”? Un pedofil sadomazochist. Iar Institutul „Kinsey” însă mai primește fonduri filantropice, de stat și federale. De ce să nu numim acest institut în numele doctorului Mengele?

.................................Am fost atât de naivă, cerând atunci o investigație de la colegii mei și am crezut că, într-adevăr, o vor face. Am crezut că toată lumea va fi la fel de furioasă ca și mine.

Am avut această impresie, până în momentul în care am început să înțeleg că toată lumea de la acea conferință cita datele lui Kinsey ca fiind exacte. Toți. Kinsey și/sau discipolii săi. Kinsey a fundamentat domeniul lor, prin urmare, toți îl citau. Dar după ce am aruncat o adevărată bombă atomică în mijlocul sălii unde am vorbit – cel puțin astfel s-a exprimat un reporter suedez – am fost considerată un paria în domeniu. Problema reală era moștenirea profesională a lui Kinsey, conform căreia sexul nu înseamnă nimic, prin urmare, e bine să-l faci și cu animalele, și cu cei de același sex, și cu adulți și cu copii de orice vârstă.

sursa:http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ponsabil-pent/

si aici:http://www.provita.ro/index.php/inte...ed-kinsey.html
Reply With Quote