View Single Post
Vechi 10.05.2011, 16:03:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Deci eu accept jignirile dvs si nu ma manii pe dvs pentru cuvintele ce mi le adresati pentru ca am indraznit sa citez texte din Patericul athonit..
Nu pentru cuvintele din Pateric am spus ce am spus, ci pentru ale dvs:

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
In Romania sunt sate intregi asaltate de predicatori protestanti. Si-au facut case impunatoare in fiecare oras. S-a bagat ca ciuma in oameni ca asa lucreaza. Mai discret nu ca martorii lui Iehova.!
Asta in primul rand; iar in al doilea rand pentru ca folositi cuvintele din Pateric fara macar sa intelegeti ce vor sa spuna, ca un catalizator pentru ura interconfesionala. Exista o manie sfanta, insa ma indoiesc ca dvs o cunoasteti; nu stiu despre cel ce a scris citatul respectiv cat o fi cunoscut-o. Insa, pana invatam sa deosebim mania sfanta de cea fireasca, sa ne concentram pe credinta si sfintenie. Caci numai un om sfant stie sa se manie cu o manie dupa voia lui Dumnezeu. Ceilalti nu au voie sa se manie, caci risca sa ucida in numele credintei. Au facut-o si altii inainte si inca o fac. Asa ca, sa lasam mania pe seama celor sfinti iar noi sa ne pocaim.

P.S. Acum vad ca deja ma acuzati de blasfemierea sfintilor... Hai sa nu incepem cu tertipuri josnice....
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 10.05.2011 at 16:05:58.