Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule, nu ati aratat nimic. Singur ati recunoscut ca nu ati citit omilia despre vorbeam, prin urmare nu puteti dovedi ca am scos ceva din context.
Pentru a dovedi ca nu aveti dreptate cand acuzati catolicii, voi posta intregul text al omiliei, din care rezulta fara urma de indoiala ca Sfantul Ioan Gura de Aur il considera pe Sf. Petru ca fiind cel caruia i s-a incredintat de catre Hristos conducerea fratilor sai.
|
Nu stiu de ce dvs. nu retineti ce am discutat si trebuie sa repet aceleasi lucruri tot timpul.
V-am mai scris atunci ca nu la scoaterea din context a frazei respective ma refer aici, ci la scoaterea din context fata de ceea ce a afirmat Sfantul in toata opera sa. Dar nu am timp de fiecare data sa repet fraza asta, asa ca am scris pe scurt scoaterea din context.
In schimb la Sf. Grigorie cel Mare era vorba chiar de o scoatere din context in cadrul acelei fraze.
Inca odata, eu ma refer la catolicism, nu ma refer la dvs., ca dvs. scoateti din context, pentru ca luati acele informatii de pe site-uri catolice, nu le inventati dvs.