View Single Post
  #1  
Vechi 24.06.2011, 17:42:56
Melissa
Guest
 
Mesaje: n/a
Exclamation Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 !

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Problema mea e una de sanatate. E destul de grav, daca chiar vreti sa va rugati pentru mine si credeti ca m'ar ajuta, v'as fi recunoscatoare. Pentru ca, la drept vorbind, oricat de tare mi'as ascunde disperarea, ea exista. Nu vreau sa mor la 21 de ani, nu vreau sa'mi las copiii fara mama. Vreau sa'i vad crescand, vreau sa le fiu prietena cand ajung la adolescenta, sa'i duc la facultate, sa ii vad indragostiti, sa am nepotei.

Va multumesc inca o data din inima!
Numele lui Lilith23 de botez este Ella Theodora si am facut acum un mic abuz pentru ca am deschis eu un topic pentru ea. Sper sa nu te superi Ella, dar pe threadul unde ai postat mesajul de mai sus, poate nu intra toata lumea! Chiar daca aici nu vor fi postate rugaciuni sa stii ca multi se vor ruga pentru tine!


Milostive Doamne, auzi rugăciunea robilor Tăi care Ți se roagă! Crezând glasul Evangheliei căutăm făgăduința Ta, Hristoase: Cereți și vi se va da vouă! Pentru aceasta și acum stând Te rugăm: Ridică-o sănătoasa din pat, pe Ella Theodora ca împreună cu noi să Te slăvească pe Tine!

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh! Doamne Dumnezeule Iisuse Hristoase, Te rugăm împreună cu Ella Theodora, chinuita de suferință, de nevăzutele sale răni lăuntrice, să asculți rugăciunile noastre și pentru rugăciunile Maicii Tale Te rugăm dăruiește-i vindecare lui Ella Theodora ca toți să Te preamărim. Și acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!

Maica Domnului, Preacurată, ne rugăm Ție ca împreună cu toți Sfinții, Îngerii, Arhanghelii, Proorocii, Patriarhii, Apostolii, Preacuvioșii și cu Drepții să vă rugați Lui Hristos, Dumnezeul nostru, să-i dăruiească sănătate lui Ella Theodora ca împreună cu toți să Te preamărim.