Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 21.07.2011, 09:15:06
Adriana Cluj
Guest

Implicit Parintele Arsenie Papacioc

Postez aici trei mail-uri pe care le-am trimis unei prietene, cat inca eram la Techirghiol, in acest an in 7 iulie, exact in ordinea in care le-am trimis.
Fac acest lucru inspre multumire Parintelui Arsenie Papacioc, putina mea multumire pe care pot sa o aduc Parintelui, nici nu stiu sa ma exprim.... si spre incredintarea tuturor celor care vor cauta ajutorul sau. De acolo din ceruri Parintele va fi alaturi de noi, asa pacatosi si nevrednici cum suntem, nu ne lasa.
Nu am vorbit cu parintele, de cate ori am fost am luat binecuvantare. In primul rand nu sunt vrednica sa fi vorbit cu dansul, atat de pacatoasa sunt, ce puteam sa-i spun: uite Parinte cat sunt de pacatoasa si nu ma indrept? Dar stiu precis ca parintele m-a "citit", a vazut dansul cat de ... "vai de capul meu" sunt! Mi-era jena sa cer mai mult de atat, era plapand si fragil... Si noi, ditamai oameni in putere nu suntem in stare de nimic, Mergeam sa luam tot de la dansul...
Nu o sa uit niciodata privirea Parintelui, vie, patrunzatoare, vioaie, tanara, puternica si adanca. Atat de vie!

"Mai mult decat gandeam

Azi am ajuns la Parintele Arsenie de TREI ori !!!!!!!!!
Am mers de dimineata, cam suparata, din mai multe motive. dar am mers pentru nepotelul surorii mele care e la spital la Cluj si inca nu stim ce are...
Cand am intrat in curte, era lume la usa cerdacului, m-am dus si eu..direct acolo. Peste trei minute am vazut ca aseaza scaunul parintelui la usa. A stat parintele si ne-a binecuvantat, am dat pomelnicul (esti si tu acolo) si o trecusem si pe o alta prietena din Cluj, F....a, cu care am vorbit de dimineata.
Am plecat de la manastire, habauca, fara sa mai intru in biserica, bucuroasa ca l-am gasit pe parinte. Pe drum o sun pe F...., sa ma "laud". Ii spun ca parintele e bolnavior, fragil ca un bibelou. ea care se ocupa cu produse din aloe (F......r) imi zice, :"du-te si intreaba daca nu i-ar prinde bine parintelui niste tratament cu gel de aloe, si mergi la Constanta si iei pe numele meu", ea cumpara cu 30% mai mic pretul, eu nu pot ca nu am destula activitate acolo la F...r). ea stie toate astea de la F....r, e veche acolo si se pricepe la toate produsele.
M-am tot codit ca ce o sa zica maicutele sau parintele ca ma trezesc eu sa-i dau tratament, ca sunt convinsa ca are medici buni pe langa dansul (am obiceiul de a ma baga ca musca, zicand ca fac bine, si mai mereu ies flocaita...tocmai dintr-un asemenea motiv eram suparata dimineata, iti spun eu altadata), dar pana la urma m-am intors la manastire (zic:de mi-o iau in freza iar, mi-o iau si gata, eu incerc).
N-am indraznit sa merg direct la maicuta care sta cu parintele si merg la cea care vindea prajituri. Ii spun, si-mi zice :dar mergeti acolo si vorbiti cu maica. Zic: dar e parintele la usa, nu deranjez?. Mergeti, mergeti.
Merg, cam pas-pas, parintele o cheama pe maica, o intreb pe maica, ii zic dintr-o suflare tot, parintele se uita la noi, nici nu stiam cu cine sa vorbesc. Ma gandeam ca daca vorbesc cu parintele, poate nu ne aude bine, poate il obosesc. Maica imi zice ca da, a mai luat parintele gel de aloe si ca !!! tocmai ce i s-a terminat!!!! :) ..... eu ii zic ca atunci merg la Constanta ........... Si iar ne-a binecuvantat parintele.
Zbor catre nepoata-mea, pe drum o sun: du-ma amu ni la Constanta. Aia: ce s-a intamplat?
Ii spun, asteptam sa termine si nepotul meu tratamentul, il luam si pe el si rezolvat rezolvare la Constanta.
Am venit si le-am dus, parintele iar era in usa. Era o alta maicuta, i-am spus povestea, si iar ne-a binecuvantat parintele.
Va dau si voua, ca am de unde ! "
" am uitat
am uitat sa-ti spun. Maicuta de dupamasa mi-a zis ca tocmai ce terminase parintele gelul pe care l-a avut. Deci F..... m-a trimis la timp.
Cu toata varsta, cu toata delicatetea fizica, are parintele o privire! Vie, vioaie, patrunzatoare, plina.
Sa ni-l tina Dumnezeu cat mai mult printre noi! "

"!!!!
Mare putere au rugaciunile si binecuvantarea Parintelui Arsenie! Dumnezeu sa-i dea puteri sa mai stea cu noi!
Ma durea ficatul de mai multa vreme, intestinele de cateva zile, ... altele.. azi nu ma mai doare nimic!
Am fost si sunt foarte fericita ................., ca de cerut... atata de mult asteptam."

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l aseze in mijlocul Raiului!

Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2013 at 10:17:49.
Reply With Quote