Citat:
În prealabil postat de delia31
Sa inteleg ca voi AZ7 nu aveti inca raspuns la nici una din intrebarile mele?
|
Avem răspunsuri, însă eu personal nu ți le voi da, până nu lămurim chestiunea cu "
haina face pe om". Faptul că eviți răspunsul la această întrebare mă face să cred că este o interpretare a ta personală și nu poziția Bisericii Ortodoxe. Nicio problemă, însă va fi cu atât mai greu să-ți aduc argumente biblice -ție, care cunoști taina cea mai mare a Universului: natura misterioasă a lui Dumnezeu.
Citat:
În prealabil postat de delia31
Propovaduiti cu atata vehementa si incapatanare erezia absurda si halucinata despre inconstienta omului dupa moarte
|
Această "
erezie absurdă și halucinantă" a inconștienței omului în moarte (până la înviere) este Revelație Divină. Că nu o crezi, pe propria ta răspundere o faci:
"
Cei vii știu că vor muri, dar cei morți nu știu nimic și parte de răsplată nu mai au, căci numele lor a fost uitat. Și dragostea lor, ura lor și pizma lor a pierit de mult și nu se vor mai bucura niciodată de ceea ce se face sub soare." (Ecl. 9,5.6 -
versiunea ortodoxă)
"
Nu morții Te vor lăuda pe Tine, Doamne, nici toți cei ce se coboară în iad," (Ps.113,25 - aceeași versiune ortodoxă)