View Single Post
Vechi 26.07.2011, 23:27:36
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Sa inteleg ca voi AZ7 nu aveti inca raspuns la nici una din intrebarile mele?
Avem răspunsuri, însă eu personal nu ți le voi da, până nu lămurim chestiunea cu "haina face pe om". Faptul că eviți răspunsul la această întrebare mă face să cred că este o interpretare a ta personală și nu poziția Bisericii Ortodoxe. Nicio problemă, însă va fi cu atât mai greu să-ți aduc argumente biblice -ție, care cunoști taina cea mai mare a Universului: natura misterioasă a lui Dumnezeu.

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Propovaduiti cu atata vehementa si incapatanare erezia absurda si halucinata despre inconstienta omului dupa moarte
Această "erezie absurdă și halucinantă" a inconștienței omului în moarte (până la înviere) este Revelație Divină. Că nu o crezi, pe propria ta răspundere o faci:

"Cei vii știu că vor muri, dar cei morți nu știu nimic și parte de răsplată nu mai au, căci numele lor a fost uitat. Și dragostea lor, ura lor și pizma lor a pierit de mult și nu se vor mai bucura niciodată de ceea ce se face sub soare." (Ecl. 9,5.6 - versiunea ortodoxă)

"Nu morții Te vor lăuda pe Tine, Doamne, nici toți cei ce se coboară în iad," (Ps.113,25 - aceeași versiune ortodoxă)
Reply With Quote