View Single Post
  #207  
Vechi 27.07.2011, 03:19:23
ovidiu b.
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
Proteinele nu sunt identice. Exista proteine vegetale si proteine animale.

Cele animale au dezavantajul de a creste aciditatea organismului, se distrug la fierbere, si se absorb rapid in organism daca mananci carne cruda.

Cele vegetale, mentin bazicitatea organismului, contin fibre vegetale, ceea ce le face usor de digerat, nu constipa , se absorb lent in organism etc.

Deci cele de calitate sunt cele vegetale.
Asa este. Multi doctori spun ca omul are nevoie de carne. Gresita aceasta idee. Ei recomanda carnea in special pentru ca atentie "Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici.".....dar e GRESIT..."Contrar unei opinii larg, dar fals înrădăcinate, soia conține și vitamina B12, într-o concentrație mică, dar suficientă și sigură pentru un vegan"
Asa putem explica de ce soia nu prea lipseste de pe masa unui vegen. Ei consum lapte de soia care are adaos de B12 (nu stiu daca e cel mai sanatos produs ...dar oricum e mai benefic decat carnea). Vitamina B12 se poate gasi de asemenea in suplimente alimentare.

Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 03:23:15.
Reply With Quote