Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu cred ca ai urmarit topicul, nu despre asta era vorba dar s-a ajuns si aici.
Oricum, ideea este ca atunci cand o mama alege prost intre santatea copilului si confortul personal, atunci se incadreaza aici.
Asta foarte pe scurt..pe lung, povestea e mult mai complicata, multe nu vor sa stie despre impactul cezarienei asupra sanatatii copilului (chiar pe termen lung) sau riscurile epiduralei, vad doar 1/2 care le convine a paharului.
|
Va contrazic,chiar am urmarit postul de la inceput iar titlul lui se justifica pt subiectul tratat;insa cum este f des intalnit pe acest forum"unde dai si unde crapa"-s-a ajuns si la cezariana...
Si cine sunt cei care dezbat aceste subiecte mai cu foc? tocmai barbatii!
Cred ca ar fi de bun simt ca subiectele despre durerile facerii,dereglari hormonale si ciclu lunar sa fie dezbatute numai de catre femei!!
Si nu dintr-o falsa pudoare,ci tocmai din cauza faptului ca nu va priveste si nici nu o sa va puneti in pielea unei femei sa intelegeti ce patimeste!Lasati femeile sa-si spuna parerea din experienta ca mame,sau exista si tati care au nascut cumva????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 08.11.2011 at 09:37:49.
|