View Single Post
Vechi 13.11.2011, 20:51:23
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca e bine sa inelegem ca noi nu avem o credinta doar ca o filozofie, cum e in alte religii sau culte. Care este dovada ca ortodoxia este dreapta credinta? Pe langa faptul ca putem arata si analizand invataturile (deci teroetic) cea mai evidenta dovada sunt minunile (deci practic).
Minunile nu sunt doar cele care nu se pot cuantifica, sunt si minuni palpabile, care se rasfrang asupra lumii create, asupra materiei. Sfintele moaste nu sunt in imaginatia noastra, sunt ceva ce poate fi observat, au culoare specifica, sunt usoare, uscate si au un miros de mir.
La fel Lumina de la Ierusalim, e ceva ce poate fi observat. Cand cineva se vindeca miraculos el nu se vindeca doar in imaginatia lui, ci sunt si rezultate clinice observabile.

Nu stim cat de corecte au fost facute acele experimente, dar rezultatele acelea exista si confirma ceea ce credeam si noi, fara sa fie si experimente stiintifice.
In topicul pe care am mai scris despre aceste lucruri am dat inclusiv un articol scris de o societate umanista (atee) din acelasi oras, Sankt Petersburg, acestia erau nemultumiti ca de ce un institut de acest calibru, de stat, se ocupa de astfel de experimente. Deci nici vorba ca au inventat ziaristii sau sunt imaginare.
Reply With Quote