View Single Post
Vechi 13.02.2012, 12:18:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Ionut, rigiditatea in gandirea poate produce mult rau....Fetita ta e inca mica, dar odata cu cresterea ei se vor schimba multe.Vei mai ceda la rigiditati, asta daca vrei sa pastrezi un echilibru.
Păi tocmai că echilibrul vine din "rigiditatea" gândirii lui, iar dezechilibrul vine dintr-o gândire slabă, înclinată spre "neputințele" noastre. Am mai spus-o și o mai spun ori de câte ori am ocazia: Un copil născut, crescut într-o familie care a trăit curat (trupește și sufletește) acela va fi mai străveziu către Dumnezeu. Și când afirm trupește, mă refer și la alimentație. Dacă de mic el este crescut în rugăciune și obișnuit cu un mod de alimentație corect (sau obișnuit cu postul de mic), acesta va fi mai puternic, mai rezisent din orice punct de vedere (și trupește în fața bolilor și sufleteșteîn fața încercărilor vieții).
Și ca să nu fie vreo nelămurire uite ce spune și părintele nostru drag: “În copiii veniți dintr-o vețuire curată a căsătoriei, precumpănesc înclinările bune și nu-i biruie împrejurările rele ale mediului, pe care eventual l-ar găsi și, poate că,chiar împotriva acestui mediu sunt rânduiți. Ei sunt de mici mai străvezii spre Dumnezeu și prin asta se vede că au chemare să-I fie ucenici, iar dacă vremea le-o va cere îi vor fi și mucenici”.
Reply With Quote