View Single Post
Vechi 17.02.2012, 22:39:34
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Vad ca deja te consideri "psihologul" forumului , caci multi ti-au vrut binele si nu ti-au vorbit spre raul tau , dar in caposenia ( boala ) ta , trebuie toata lumea sa te slaveasca , sa te mareasca , sa-ti sopteasca : " cat de destept esti domnule psiholog ! " , ori eu si inca multi pe aici ne impotrivim prostioarei numita : mandrie fara margini si refuzam sa numim psihologia stinta ziditoare , caci vad ca incepi incet , incet , sa-ti impui psihologia , uitand ortodoxia , sau le faci pe amandoua ciulama . . . Ma rog , e optiunea ta , dar te rooog nu ne impune noua asa ceva !
O seara buna , prietene !
Cristi,

Am vrut să te întreb de mai multe ori, văzînd că îl tot ataci în mod gratuit pe Ioan: ți-a intrat cineva în cont?!

Acum puțin timp a fost un schimb de idei între noi pe privat, început de tine, pe care-l fac public tocmai ca să mă lămurești:

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Am vazut ca esti un admirator al bunului meu prieten Ioan Cezar , fapt ce ma bucura mult , caci il cunosc deja personal si este un om minunat . De curand , de cateva zile , am facut cateva poze cu el , glykys , cu baiatul cel mijlociu al lui Ioan , si cu alti buni crestini . Poti vedea pozele intrand in pagina mea privata !
Sarbatori fericite , Florinele !
Salut Cristi,

Știi bine că au fost mulți oameni valoroși care au scris pe forum, dar au plecat întristați din cauza atmosferei, știi bine la ce mă refer. Mă rog să nu plece și el, deoarece mesajele sale ne sînt foarte folositoare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote