View Single Post
Vechi 16.05.2012, 00:40:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am vazut de unde poate fi cumparat,a mai postat cineva linkul. Dar tot nu inteleg ce e si cum functioneaza. Aia au pretentia sa li se dea 1200 ron pe el fara ca macar sa explice ce e si cum se utilizeaza? am inteles ca indoaie monede,insa si eu le pot indoi in menghina,cu ciocanul etc. Chiar nu imi explic cum poate functiona. Daca e ceva cu adevarat impresionant chiar as cumpara unul. Iesi prin oras si faci pariu cu diverse persoane pe 10 ron ca ii indoi o moneda din buzunarul sau. In cateva ore recuperezi banii,e simplu. Insa trebuie sa fie ceva la mijloc. Cum arata chestia aia,cum se foloseste etc.? Asa cum sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic??
Impresionant este dupa cum vezi din videoclipuri.
Dar nu doar scula trebuie sa fie impresionanta ci tot actul in sine pentru a nu da de banuit.

Daca ar fi sa dea modul de functionare a fiecarui articol de magie, nu le-ar mai cumpara nimeni ca n-ar avea ce face cu ele, toata lumea ar sti ce si cum ..

Citez dintr-o discutie de specialitate intre profesionisti:

"The Quantum Bender 2.0 is between $549 and $599 depending where you pick it up from. WOW, that's some cash!! But I have to say that it priced perfectly as it is leap years ahead of the others. And it keeps 12yr olds with an allowance from picking it up and showing all their friends how it works and then posting it on youtube.com. A lot of top professionals use the Quantum Bender and it's for a good reason. IT'S THE BEST!!"

Deci daca activiezi in domeniu..cumpara-l mai ales daca esti sigur ca iti scoti banii cum zici.. :)

P.S: Eu stiu cum functioneaza, dar nu zic.

Last edited by AlinB; 16.05.2012 at 00:44:51.
Reply With Quote