Subiect: OZN-urile-pareri
View Single Post
  #69  
Vechi 27.07.2012, 13:33:57
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.580
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Mi se pare stupid, ma scuzati cei care cred asa ceva, mi se pare stupid sa vezi in icoana Rastignirii Mantuitorului 2 OZN-uri, sa crezi ca in Scriptura sunt relatate intalniri cu extraterestrii si ca Urcarea Sfantului la cer si Schimbarea la fata au legatura cu fenomenul acesta, stupid ca sa nu spun mai grav blasfemie.
Draga Diana sunt in asentimentul tau... si nu ma sfiesc sa afrim ca sunt de parere ca numai o gandire (cugetare) draceasca ar putea asocia activitata Mantuitorului (inclusiv Schimbarea la Fata) sau a Sfintei Biserici, a Sfintelor Taine, a Sfintilor Parinti cu activitati OZN-istice.

Afirm cu toata onestitatea ca daca in Sfanta Biserica a lui Hristos, sau in ceea ce ce priveste viata umana intru Hristos Iisus (hristificare, indumnezeire) ar fi fost importante precizeri cu privire la OZN-uri, Hristos Iisus insusi, Duhul Sfant... Sfintii Parinti nu ar fi ocolit acest subiect.

Asa cum Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti si bineinteles Evanghelia si Hristos Iisus nu a considerat necesar sa ne spuna nici in ce fel de galaxie suntem (spirala, eliptica)... nici numarul stelelor si al planetelor macar din galaxia noastra, dar apoi din ale galaxii indepartate... asa nu trebuie sa ne hazardam in a face afirmatii despre existenta sau inexistenta OZN-urilor.

In ziua de astazi demonii fac si asa lucrare buna in imprasiterea vietii oamenilor dupa diversi "idoli contemporani". Da in vechime ii faceau sa se inchine la soare si la luna... ceea astazi ni se pare ilar, dar astazi noi oamenii ne inchinam viata telenoveleor, stirilor, show-biz, reclamelor, comertului... ca sa nu mai vorbesc de patimile ascune sub termenul de vital: desfranare, droguri, pornografie, lacomie, invidie, infatuare intelectuala... toate aceste patimi sociale sunt vitale acum, caci e vital sa iti pierzi viata gandindu-te cum sa manaci mai "bio", cum sa ai o activitate sexuala mai planificata satisfactional senzorial si nu emotional familial, cum sa mergem la "sala" noi barbatii sa aratam pe dinafara mai bine... ca de si femeile rup usile saloanelor de cosmetica tot ca sa arate bine... ambalajele... (prin aceste afirmatii nu nescotesc trupul ca parte a omului, caci om este trup si suflet si nu suflet in trup ca intr-un ambalaj; ci doresc sa ironizez idolatria trupeasca, a vietuirii dupa trup)

Toate acestea le facem noi oemnii "moderni" emancipati in "vitalitate"... in timp ce Hritos Iisus ne asteapta la Sfanta Sa Biserica, la Sfintele Taine ca sa aratam bine (sa ne faca OAMENI, sa ne hristifice), sa ne faca sanatosi duhovniceste in primul rand... caci vitala este viata duhovnicesca intru Hristos Iisus, caci daca EL nu ne iarta si nu ne tamaduieste spre hristificare... noi alergam la tamaduitori (doctori, naturisti) nu pentru ca vrem sa renuntam la patimi ci pentru ca vrem sa ne tamaduim pentru ca dorim sa continuam viata noastra desfranata, idolatra si pacatoasa... utand ca Dumnezeu si prin boli si incercari ne opreste de la savarsirea pacatelor, doar doar ne-om pocai si vom alerga la Sfanta Biserica, La Hrisstos Iisus doctorul omului (trup si suflet) care iarta si tamaduieste.... care asteapta sa ne dea iubirea Sa... nu doar o sanatate fiziologica care de cele ami multe ori este rampa de lansare pentru patimi si pacate si cuib al demonilor desfranarii, lacomiei... slavei desarte... mandriei.

Doamne ajuta. Va rog sa faceti abstractie de tonul mai aprig... si ne ajute Domnul sa retinem mesajul pocaintei sincere, a smereniei oneste dupa modelul Sfintilor Parinti.

Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.

Last edited by Eugen7; 27.07.2012 at 13:39:37.
Reply With Quote