View Single Post
  #226  
Vechi 07.08.2012, 20:31:45
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned
 
Data înregistrării: 19.07.2012
Mesaje: 709
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Vreți să spunenți că ceea ce scrie acolo nu are susținere științifică. Am o întrebare aveți cunoștință despre funcționarea sistemului endocrin și a strânsei legături a acestuia cu sistemul nervos. Adică dacă avem un dezechilibru în plan endocrin atunci putem regăsi acest dezechilibru în plan nervos.

Și mai am o întrebare: De revelație ați auzit? Părintele și fără a studia Medicina ar fi știut aceste aspecte pentru că i s-au relevat, eu tind să cred că medicina a făcut-o doar pentru a a avea mai multă credibilitate în fața unora care nu cred în Dumnezeu.
Cu siguranta am mult mai multe cunostinte in domeniu decat a avut vreodata Arsenie Boca. Exista legatura intre sistemul endocrin si nervos al unei persoane, de-a lungul intregii vieti, de la copil pana la batran, dar nicidecum nu exista legatura intre sistemul endocrin al unui barbat si cel nervos al unei femei, nu exista asa ceva, femeia nu are nevoie sa ia hormoni din lichidul prostatic al barbatului, asa aiureala nu s-a pomenit vreodata in istoria medicinii. Insa Arsenie Boca a vrut neaparat sa o faca pe femeie "atarnatoare" de barbat si sa o sperie ca daca nu accepta va avea probleme mentale si nervoase. Asta se cheama, pe langa minciuna, manipulare si lipsa de iubire fata de femeie. Si vad bine ca multora de aici pur si simplu le face placere sa fie manipulati, este mai comod si mai putin dureros decat a privi adevarul in fata si a avea puterea de a infrunta dezamagirea acolo unde este cazul...