View Single Post
  #2209  
Vechi 26.11.2012, 19:58:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 32.376
Implicit Angela Merkel: creștinismul este cea mai persecutată religie a lumii


Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat într-o întrunire a protestanților germani (EKD) din această săptămână că religia creștină este cel mai persecutat grup religios din lume.
Declarația cancelarului a stârnit furie și ură în grupările de opoziție, dar mai ales în rândul instituțiilor ateiste sau militant seculariste din occident. Deși cifrele arată fără putință de tăgadă că creștinismul este religia unde la fiecare câteva secunde un om moare pentru credința sa în Hristos, reacțiile violente arată cât de puternică este atitudinea anti-creștină care guvernează mare parte din Uniunea Europeană.
Organizațiile care militează pentru drepturile omului, finanțate de miliardari ateiști și virulent anti-creștini au criticat de asemenea afirmațiile cancelarului.
De asemenea „verzii” adică partidul care ascunde în spatele ecologiei atitudinea sa agresiv anti-creștină au spus că este o greșeală gravă a lui Merkel. Ceea ce ar trebui să facă aceste grupări a căror țintă este distrugerea creștinismului, fiind anexe ale porților iadului despre care vorbea Mântuitorul, este să analizeze toate rapoartele internaționale, sondajele și analizele sociologice, pentru a vedea că sute de milioane de creștini nu știu dacă mai apucă ziua de mâine din cauza credinței lor.
Reacțiile anti-creștine care sfidează logica, realitatea și bunul simț, sunt o crimă la adresa celor care suferă cumplit în țările musulmane, în China și în țări asiatice unde numele de creștin echivalează cu persecuția, marginalizarea, suferința și uneori, deseori, moartea.
Occidentul ia cunoștință numai de un procent infim din crimele comise împotriva creștinilor pe mapamond.
Merkel a afirmat că în viitor politica externă a Germaniei va avea o componentă activă și importantă de protejare a creștinilor minoritari persecutați în lume.
Afirmația lui Merkel este un semn că occidentul începe să se trezească din somnul greu de factură marxist-ocultă promovat de guvernații europeni, care discriminează religia creștină, promovează sincretismul difuz și confuz pseudo-religios, stimulează mișcările para-religioase sau credințele străine de duhul continentului european și amputează manifestările de credință și de cultură ale unor popoare creștinate de aproape două milenii.

Doxologia
__________________
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie.
(Părintele Alexander Schmemann)
Reply With Quote