Citat:
În prealabil postat de AlinB
Domnu' Lemnaru mai lasati-l pe Eugen in pace.
Mai bine ne spuneti varsta la care v-ati spovedit prima data.
Ce ziceti, aveti curaj? Apropo, mai faceti Tai Chi?
|
Alo, Domnu' AlinB, la ce-ti foloseste tie treaba cu "patrafiru", esti cumva un ortodox care nu are loc la spovedanie si ai impresia ca ma bag eu in fata dupa ce ai stat trei zile la coada, la Pr Badulescu? Stai linistit, e loc pentru toata lumea in rai, toate la timpul potrivit.
Te asigur AlinB ca sunt extrem de spovedit, de nenumarate ori din copilarie si pana in prezent, de catre diferiti preoti ortodocsi, la ce te ajuta aceasta informatie, ne spui si noua, te face mai destept ?
Am vazut ca esti geocentrofob, mai ai si alte fobii, esti rasist cumva, cu homosexualii ce zici, esti tolerant sau nu esti, spune cinstit, ca la spovedanie, sa te "citeasca" toata lumea ... de parca ar interesa pe cineva "parerile tale", dar nu conteaza, fii insistent, nu te lasa, baga mare, ia zi-le tu, mai inteligentule !
Probabil esti rau dereglat la resurse, daca ai ajuns sa-mi spui Domnu Lemnaru, nu ma deranjeaza, poti sa-mi mai spui si Badulescu sau LgMihail, sau "neica_nimeni_x", nu conteaza, spune cum iti vine tie mai usor, asta e cel mai putin important ...
Am facut Tai Chi?... si ce am mai facut, ia spune tu domnu detectiv, care le stie pe toate ca un om mare: electro tele, electro simplu, liceu, scoala, gradinita, orfelinat, maternitate; de mama ta stii ceva, poate a intrat si ea in schema, ia sa o intrebi, poate ma cunoaste personal si-ti spune si ea ceva ce tu nu stii ... stii tu foarte bine la ce ma refer ... sau nu stii ?
Limbajul tau suburban de exprimare sper ca va fi penalizat conform regulilor acestui forum crestin ortodox.
Referitor la
Eugen7 Gantolea, astept in continuare raspunsuri pertinente referitoare la Teoria lu Gantolea (cosmologia) si cum se armonizeaza aceasta cu noua Teorie M.
P.S. Da cine-i si Lemnaru asta de care intreaba AlinB, trebuie sa ma simt onorat de comparatie sau nu?