View Single Post
Vechi 22.01.2013, 10:36:28
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

1) Eu chiar ma rog intr-un mod mai mult decat frecvent si nu o fac din obligatie si nici pentru teluri marete. O fac pentru ca asa simt ca este bine si ma linisteste.
2) Nu sunt in depresie.
3) Pe langa rugaciune, incerc sa-mi fac viata frumoasa. Pentru ca Dumnezeu, dupa cum bine stii si tu, "iti da, dar nu-ti baga in traista".

Te revolti degeaba impotriva mea, ti-am pus niste intrebari si n-ai fost capabil sa-mi raspunzi la ele. Iti reamintesc intrebarile:
1) Unde am indemnat eu in postarea de mai sus la desfranare, feminism, snobism?
2) Unde am zis eu ca e bine sa ai copil in afara casniciei?

Repet: Cred ca rugaciunea este o modalitate exceptionala pentru a hrani sufletul si pentru a te apropia de Dumnezeu. Sunt sigura ca Dumnezeu asculta rugile tuturor pe lumea asta. Dar nu cred ca o rugaciune transformata in obsesie (ar trebui sa stii, domnule psiholog la ce m-am referit), te poate ajuta sa construiesti ceva bun in viata ta. Consider ca in anii vietii noastre pe pamant, trebuie sa lupti intr-un mod bun pentru orice fel de reusita, nu doar s-o ceri la Dumnezeu.
Daca pentru a lua un examen la facultate, de exemplu, toti studentii s-ar ruga si nimeni nu ar invata ce crezi ca s-ar intampla? Crezi ca trec studentii care s-au rugat mai mult?
Daca atunci cand ti se strica masina, in loc s-o duci la service, te rogi sa se repare, ce crezi ca se intampla? Se repara daca te rogi o zi intreaga?
Daca esti un tanar care vrea sa ajunga preot si dai la facultatea de teologie, crezi ca e de ajuns sa te rogi doar? Ar trebui sa fie, pentru ca teologia este facultatea care te apropie cel mai mult de Dumnezeu. Dar crezi ca un examen de dogmatica se ia doar prin rugaciune?
Exact asa e si cu gasitul acestei perechi ideale. Degeaba stai zi si noapte sa te rogi sa-ti pice din cer, daca nu deschizi si tu ochii sau nu te gandesti cam ce fel de om ai vrea langa tine. Stang si rugandu-te non stop pentru asta, nu faci decat sa uiti de fapt ceea ce ai de facut sau din contra, sa consideri ca orice barbat pe care il intalnesti, este un partener trimis de la Dumnezeu.

Mi-ai spus sa tac si sa ma rog. Nu stiu atunci de ce tu nu-ti urmezi propriul exemplu. Pana la urma tu esti cel care vrea sa fie un model de credinta si rugaciune, din ce am vazut ca scrii despre viata ta.
Reply With Quote