View Single Post
Vechi 18.03.2013, 00:36:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
sa nu cadem in extreme. medicii isi au locul lor si este si acesta un dar de la Dumnezeu. toate cu discernamant.
Am spus altceva? Am spus că medicii nu își au rostul?

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
in rest da, nu vad rostul caderii in extreme de nici un fel.
De cord cu tine, să nu cădem în extreme. Adică lunar mergi la control și medicul îți face ecograf. Ție ți se pare normal să faci ecograf lunar când mama se simte bine?

ps: eu ți-am prezentat ceea ce erau odată medicii învățați, ce se scrie prin cărțile de specialitate mai vechi . Nu neg chinurile nașterii...dar ești conștientă că mai nou mamele nu mai cunosc aceste chinuri, datorită comodității oferite de cezariană...nu e bine. La fel și ecograful e bun să-l faci dacă e nevoie..nu de dragul doar de a vedea puiulețul și ce sex are. Am pritene care au născut și care sunt însărcinate, cunosc mentalitatea lor. Merg la ecograf 3D și stau câte 3 ore doar ca să-l vadă, și asta o fac aproape lunar. Ți se pare normal? Normal este să faci un ecograf când nu te simți bine și medicul recomandă un ecograf. Dar nu să faci ecograf lunar doar de dragul medicului. La fel să mergi lunar la ginecolog când tu simți bine....iarăși nu înțeleg. Eventual poți merge la medicul de familie care să îți montorizeze evoluția. Uită-te la filmulețul cu doamna care a născut acasă și care nu a făcut nici un ecograf. Și nu e singurul caz. Despre asta vorbesc eu aici.

Last edited by ovidiu b.; 18.03.2013 at 08:59:38.
Reply With Quote