Subiect: Postul meu ?
View Single Post
Vechi 06.06.2013, 16:45:17
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Consider că am căderea, ca unul care e sâcâit cu melodia ecumenismului de sute de zile de un agresor cu idei puține și fixe, rigid și intolerant, unul care se înverșunează să arate tuturor că ecumenismul caracterizează pe oricine, numai pe el nu, pesemne.
Am dreptul câtă vreme tu și alții nu vă arătați prea deranjați de atitudinea agresivă și insinuantă a lui Cătălin și îi încurajați manifestările evidente de intoleranță față de mulți forumiști, precum și împroșcarea acestora cu etichetări și acuze nefondate, în fond.
Aleg singur cum să mă descurc cu Cătălin și cu alți useri care își răspândesc ura și intoleranța și disprețul față de alți credincioși creștini aici pe forum. Singur, câtă vreme voi vă distrați pe marginea hărțuielilor forumistice dintre cele mai sterile, ba chiar foarte dăunătoare, unele.
P.S. Poate n-ar strica să îi mai atragi atenția și lui Cătălin asupra înverșunării lui cu ecumenismul asmuțit ca un câine de vânătoare asupra co-forumiștilor. Nu-i frumos, zău, nu-i lucru frumos ce face.
Pot spune ca nu sunt deloc surprins, mi-ai mai aratat si in trecut "dragostea si toleranta" ta. Ce nou acum e ca spui neadevaruri, incercand sa expui lucrurile invers, tu fiind cel ce ataci intotdeauna, acum incerci sa spui ca de fapt esti victima. Mai mult, incerci tacitca dezbinarii, ii pui la punct pe cei ce imi sustin punctul de vedere, indemnand pe ceilalti sa ma atace si ei. Acest lucru se aplica doar tie, nu si la ce faci tu, ca de obicei, pe celalalt topic nu ai stat pe ganduri sa te aliezi la o mica bascalie pe seama mea cu Theodor.
Daca eu am raspuns nestiind ca Dragos dorea sa puna ghilimele tu nu le-ai observat nici dupa ce le-a pus Dragos si ai profitat de ocazie ca sa ma mai ataci putin, ca a trecut prea mult timp de cand nu ai facut-o si stateai ca pe ace.
Toate acestea sunt doar in capul tau, esti terorizat doar de adevar, pe care nu poti sa-l suporti. Intamplator eu scriu ceea ce nu vrei sa auzi, despre ecumensim, de aceea nu-ti place. In loc sa lasi mandria deoparte si sa vezi daca gresesti tu alegi sa ii ataci pe cei ce scriu invatatura ortodoxa. Ca sa dau si un exemplu, si pe anna 21 am citit ca ai atacat-o in trecut tot pe aceleasi principii.
Ca sa exemplific neadevarurile tale. Intotdeauna tu m-ai atacat primul, chiar m-ai jignit, poti fi terorizat doar de modul agresiv in care alegi sa te porti. Chiar cand am raspuns atacurilor tale am incercat sa o fac cat am putut de normal, sa nu ma comport ca tine. Arata te rog un singur mesaj in care eu te-am atacat, jignit sau balacarit primul. Ca sa arati ca spui adevarul.
Alt neadevar. In ultimele luni, apropae tot anul nu ti-am mai adresat niciun mesaj, in urma ultimelor tale iesiri si balacareli, cand aveai accese spontane de agresivitate. A fost un singur mesaj, acum cateva zile, greseala mea e ca am considerat ca poti discuta normal si ti-am raspuns la unul din mesajele tale adresat mie. E aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=148
E un mesaj politicos, diplomat, nici vorba de ceea ce afirmi tu.
Alt neadevar. De obicei scriu doar despre conceptiile ecumeniste, nu spun cuiva ca este ecumenist. Poate cand m-a atacat sa o fi facut. Incerc sa scriu cu diplomatie, chiar Laura a afirmat acest lucru.
Alt neadevar. Ca ii fac pe toti ecumenisti. Nimic mai fals, doar celor ce au invataturi gresite si el propaga ca fiind adevarate le-am spus ca sunt gresite. Am observat ca pentru tine nimeni nu are aceste conceptii, chiar ai spus ca nu stiai nimic despre ecumensim. Nu inteleg cum stii ceva despre care nici macar nu ai studiat, macar un articol.
Asadar de ceva timp incerc sa evit orice dialog cu tine tocmai din cauza ca esti agresiv si nu poti purta un dialog in limitele normale. O sa incerc de acum sa ma straduiesc si mai mult sa te ignor.
Usere Cezar, ceea ce incerci tu este sa bagi pumnul in gura sa nu mai scrie cineva despre ecumensim. Nici macar nu am avut un dialog cu tine, eu am discutat cu Laura. Sunt cativa pe forum care au aceste conceptii, dar majoritatea sunt pasnici putem discuta macar in limite normale. Dar tu esti si agresiv, desi pentru mine e clar ca ai si aceste conceptii, in loc sa vezi daca e gresit tu alegi sa ma ataci daca scriu ceva pe forum despre ecumensim. Daca nu stii, unora le place si adevarul, nu sa lupte impotriva celor ce il afirma, daca nu se potriveste cu ce vor ei sa creada. La fel de evident este ca niciun adevntist sau din alt cult nu va spune ca el crede ceva gresit, dimpotriva, ca ceea ce crede el este adevarul. Deci nici tu nu poti vedea asta, pentru ca nu vrei, daca ai fi iubit adevarul te-ai fi smerit si te-ai fi bucurat sa aflii adevarul, chiar daca trebuia sa iti schimbi unele conceptii. Tu alegi sa lupti impotriva adevarului, sa iti expui doar conceptiile tale si sa ataci pe cei ce spun ceva ce nu concorda cu adevarul tau.
Chiar pe acest topic ai inceput cu un mesaj in care atacai, aratandu-ti simpatia si aprecierea pentru cei ce nu aveau invatatura ortodoxa si antipatia pentru cei ce o aveau. Mai remarca cineva acest lucru, cu cei de aceeasi conceptie cu tine te comporti frumos, dar cu ortodocsii si cei ce nu sustin "adevarul" ecumenist te comporti mai rau ca un necredincios. Mai trebuie aratat de ce esti atras?
Deci te rog sa nu mai faci presiuni sa imi bagi pumnul in gura, o sa scriu despre ce cred eu ca este adevarat, daca ai fi avut ceva de contestat ai fi putut-o face cu arguemnte, dar nu sutn arguemnte, de aceea agresivitatea pare sa fie singurul argument pe care il poti folosi. De ce ar trebui sa iti expui doar parerile tale, care sunt in mare parte si gresite (vezi comparatia cu protestatismul) si noi sa tacem si eventual sa te si laudam fals. Sper ca ai retinut dorinta mea de ignorare, cel putin din partea mea.
Reply With Quote