Citat:
În prealabil postat de catalin2
E gresit sa spui asta, unii sfinti au avut si greseli dogmatice, din nestiinta, nu inseamna ca nu sunt sfinti.
|
Scuzati, vorbiti de Sfantul Valuca? Eu nu-l cunosc.
Cand smintesti si omori, fie din nestiinta, nu esti vinovat pentru asta?
Cat de jos poti sa te cobori fara sa pierzi aura de sfant care de altfel Vladuca nu o are ca sa nu te mai intreb si cum de ai ajuns sa i-o pui pe cap prin paralela asta neinspirata?
Citat:
Vaccinurile si cipurile nu sunt greseli mari, nici macar nu tin de dogma, chiar daca ar fi gresite sunt greseli mici.
|
Ca cipofobismul e sectarism ti-am demonstrat pe celalalt topic, ma astept sa-mi raspunzi acolo nu sa incrucisam subiectele pe topicuri diferite.
Dupa ce judeci daca o greseala e mare sau mica?
O "greseala" care pune vieti in pericol este mare, sau mica?
Citat:
Si duhovnici facatori de minuni au afirmat asta, nu inseaman ca sunt rataciti. Ambele tabere exagereaza, dupa parerea mea.
|
Au afirmat ce?
Si demonstratia ca au dreptate fiind care? Faptul ca sunt considerati "facatori de minuni"?
Citeste ce ai scris chiar tu in deschiderea postarii.
Citat:
Parintele Vladuca are contributii importante impotriva evolutionismului si ecumenismului, de exemplu. Ceea ce e mult mai important, pentru ca acestea tin de invatatura revelata.
|
Eh, de ce n-ai zis asa? Ce mai conteaza ca omoara cativa copii.
Antiecumenismul sa traieasca, asta e mai important.
Desigur, suntem rautacios ca zicem asta, ce ai scrsi mai sus nu e nici un argument in acest sens.
Desi daca mai citesti de cateva ori ce ai scris, si meditezi nitel, poate poate...
Eu am sperante.