View Single Post
Vechi 13.11.2013, 13:31:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E gresit sa spui asta, unii sfinti au avut si greseli dogmatice, din nestiinta, nu inseamna ca nu sunt sfinti.
Scuzati, vorbiti de Sfantul Valuca? Eu nu-l cunosc.

Cand smintesti si omori, fie din nestiinta, nu esti vinovat pentru asta?
Cat de jos poti sa te cobori fara sa pierzi aura de sfant care de altfel Vladuca nu o are ca sa nu te mai intreb si cum de ai ajuns sa i-o pui pe cap prin paralela asta neinspirata?

Citat:
Vaccinurile si cipurile nu sunt greseli mari, nici macar nu tin de dogma, chiar daca ar fi gresite sunt greseli mici.
Ca cipofobismul e sectarism ti-am demonstrat pe celalalt topic, ma astept sa-mi raspunzi acolo nu sa incrucisam subiectele pe topicuri diferite.

Dupa ce judeci daca o greseala e mare sau mica?
O "greseala" care pune vieti in pericol este mare, sau mica?

Citat:
Si duhovnici facatori de minuni au afirmat asta, nu inseaman ca sunt rataciti. Ambele tabere exagereaza, dupa parerea mea.
Au afirmat ce?
Si demonstratia ca au dreptate fiind care? Faptul ca sunt considerati "facatori de minuni"?
Citeste ce ai scris chiar tu in deschiderea postarii.

Citat:
Parintele Vladuca are contributii importante impotriva evolutionismului si ecumenismului, de exemplu. Ceea ce e mult mai important, pentru ca acestea tin de invatatura revelata.
Eh, de ce n-ai zis asa? Ce mai conteaza ca omoara cativa copii.
Antiecumenismul sa traieasca, asta e mai important.

Desigur, suntem rautacios ca zicem asta, ce ai scrsi mai sus nu e nici un argument in acest sens.
Desi daca mai citesti de cateva ori ce ai scris, si meditezi nitel, poate poate...
Eu am sperante.