View Single Post
  #780  
Vechi 13.03.2015, 14:29:05
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.724
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Pai nu am zis bine? Semana cu personajul ala din "razvan si Vidra", mno. e stilul ala slav-rasaritean, inflacarea aia bolnavicioasa, tipic rasscolnica. Ce e mai grav e ca multi il sprijina doar din subiectivism confesional, ca de, "e de-al nostru". Vechiul instinct al aglutinarii sub steag, si normali si mai...altfel, in actiune pura. Ca doar nu te poti dezice de unu' care propavaduieste de partea credintei tale, doar fiindca e nitel mai ciudatel, nu in fata "adversarilor" din alte credinte...cum am zis, un instinct stravechi, bine ilustrat de-a lungul istorie, si foarte pervers, de aglutinare-colectiva-pentru-cauza il face tolerat, chiar sprijinit, pe acest forum.

E din categoria "latrai confesionali", si asa ceva sunt in toate confesiunile si bisericile. Daca vorbim de politica, se numesc "activisti".
Barsaumas !

Mulțumesc pentru cuvinte, frățior iubit. Mai jignit profund, dar te iert.

Spune-mi doar atât: și Hristos a fost un lătrău confesional, un activist?

Sfinții Apostoli, au fost ei oare lătrăi confesionali și activiști?

Sfinții Martiri, Sfinții Părinți, la Sfintele Sinoade Ecumenice, nu sunt ei oare lătrăi confesionali și activiști?

Dacă astăzi îți mărturisești și îți aperi credința, chiar cu prețul vieții și al sângelui, conform Bibliei, ești numit lătrău confesional și activist ?

Mărturisire și apărare, fără să atingi pe nimeni cu nici un fir de păr, că dacă îi atingi integritatea umană, fizic, devii și ești fanatic și terorist, cum sunt pe bună dreptate "romano-catolicii", prin inchiziție și cruciade, criminalii cei mai abominabili din întreaga istorie a omenirii de la Adam. Care încă și astăzi mai ucid oameni.

Toți "romano-catolicii" sunt oameni blestemați de Dumnezeu.
Pentru că știu, cunosc și acceptă. Chiar dacă au fapte de oameni sfinți. Și ateii pot avea fapte bune de sfinți.

Au ucis popoarele aztecilor, mayașilor, prin conquiztadori, și prin inchiziție, pentru a le lua aurul, mii și mii de alți oameni din Europa, și din Orient, au jefuit și au prădat peste tot pe unde au mers și nimeni nu trage la răspundere nici până în ziua de azi?

Și-au jefuit și pe proprii cavaleri cruciați și le-au confiscat toate averile! Barsaumas! Ești bine? Mă îngrijorez pentru tine.

Pentru Holocaustul ce l-au militat, în decursul istoriei? Ba mai sunt luați și de buni... Cât de orb să fi, să nu acuzi faptele lor blestemate?

Deci despre ei nu spui nimic, Barsaumas? Spune! Doar de noi, cei câțiva care ridicăm glasul și strigăm pe bună dreptate?

Nu am atacat pe nimeni, atacuri la persoană, dar am fost atacat de "romano-catolici", precum bine vezi și tu. Integritatea mea de ființă umană, mi-a fost atacată. De cei din neamul criminalilor. Precum vezi. La mine acasă. Pe un form Ortodox (!!!) INCREDIBIL...

Până acolo pot coborâ în hăurile de întuneric toți cei care sunt în neamul "catolicesc" franco-latin, criminal și blestemat.

Și totuși, îi iubesc așa cum sunt ei... Și mi-aș da și viața pentru oricare dintre ei...

Răspunde-mi te rog, Barsaumas!

Aștept răspuns !
__________________
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 13.03.2015 at 17:29:19.
Reply With Quote