View Single Post
Vechi 17.04.2015, 22:49:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Ca de obicei, nu te-ai prins nici acum. Am o credinta personala, autocompilata, care seamana cu cele protestante in privinta evitarii autoritatii ierarhice si a cultivarii realtiei personale cu Dumnezeu, dar ia elemente din fiecare denominatiune crestina importanta. Cautarea mea s-a incheiat demult.
Poti sa intelegi atata lucru?
Desigur ca eu inteleg ce credinta ai (chiar stiu ca e ecumensimul de tip protestant), dar am spus ca tu nu intelegi ca noi (unii din noi) avem o alta credinta si nu dorim sa o adoptam pe a ta. Acum aveam de gand sa-ti raspund pe celelalt topic, vreau sa te intreb de ce vrei sa iti impui credinta eronata cu forta? De ce ma batjocoresti si ma barfesti pe celelalte topicuri doar pentru ca vrei sa-mi impui credinta si conceptiile tale si eu nu vreau sa ma convertesc la ea? Mai mult decat atat, ma persiflai ca eu n-as fi ortodox, ci tu ai adevarata credinta ortodoxa. Culmea, spuneai ca eu as fi protestant, cand tu ai aceasta problema. Desi spusesem ca eterodocsii ecumenisti mai au meteahna asta sa se considere ei adevaratii ortodocsi. Tocmai de aceea ti-am spus in mesajul pecedent sa-mi demonstrezi unde as spune eu ceva diferit fata de invatatura ortodoxa, daca tot afirmi asta.
Acum, ca nu te mai ascuzi dupa alte persoane sau gasti, raspunde-mi mie, de ce ma batjocoresti doar pentru ca nu-ti accept credinta? Si asta pe un forum ortodox. Nu e prima oara cand faci asta cu mine. Ce treaba ai tu pe forumul asta?
Reply With Quote