View Single Post
  #218  
Vechi 25.01.2016, 01:22:40
ahilpterodactil
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
http://adevarul.ro/locale/timisoara/...822/index.html

Au spus si ei saracii povestea lor dar poate s-a auzit mai greu, stateau mai in spate, la sectiunea ,,si pentru ei" si au fost auziti mai putin. Oricum acum daca tot a auzit lumea si de ei poate se fac eforturi si pentru ei.Mi-am pus multe intrebari dar nu as dori sa spun tot ce-mi trece acum prin cap, voi vedea daca viitorul va confirma sau nu ceea ce cred eu.Dumnezeu sa-i ajute pe familia Nan, sa fie iar toti impreuna.

Am si eu o intrebare: poate spune cineva de ce autoritatile romane,desi stiau, nu au reactionat cu aceiasi promtitudine, implicare vizibila si in cazul Nan desi, cronologic vorbind, lor li s-a intimplat mai intai? Dar media, de ce in cazul lor a fost atat de discreta? Oricum macar a auzit acum lumea si despre drama lor,datorita unei alte drame.Nu pot sa nu ma intreb ceva, retoric si inutil bineinteles: daca nu li s-ar fi intimplat sotilor Bodnariu aceea drama...cati macar ar fi auzit macar de drama familiei Nan?
De ce? Probabil pentru ca, in lumea noastra, unde nu e paine (a se citi fripturi, ciolane si toate "bunatatile", la nesfarsit) si (mult) circ - nimic nu este...(

Hai sa ne reamintim pe ce lume traim: https://www.youtube.com/watch?v=lGgu6trAdjk
Intr-o lume care creaza si gusta astfel de productii, ce asteptari ai Pelerinule?