Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Alin, in America 1 din 3 americani au refid implantat. Majoritatea nu stiu, le-au fost implantat in timpul unui implant stomatologic,
|
Tampenii schizoide culese de pe youtube.
Citat:
Tu chiar traiesti intr-o alta lume, izolata si hranita doar din ceea ce vrei sa primesti ca informatie.
|
Da, imi pare tare rau ca nu traiesc pe youtube sau grupuri dubioase de pe facebook
Citat:
Treaba ta daca nu crezi, este chiar porblema ta. macar nu mai fa pe ingamfatul de parca tu sti tot ce se misca pe acest pamant, esti de-a dreptul hilar cu aceasta atitudine.
|
Eu si majoritatea celor de pe forumul asta inca mai fac diferenta intre realitate si fantezie.
Care nu, poate sa caute ajutor.
Citat:
cumnatul meu este mai mult in america decat in canada, prin natura serviciului sau si a vazut foarte multi americani cu refid implantat. no tu stai in bula ta atotstiutoare ca doar nu vreau eu sa te scot de acolo.
|
Probabil e un Superman dotat cu privire cu raze X care vine prin corpul lor, care are implant rfid.
Chip Chop ( "Cipcirip" in romana

)
http://www.snopes.com/politics/satire/microchip2.asp
Citat:
Lest there be any more confusion, we note here that the National Report is a web site that publishes outrageous fake news stories such as "IRS Plans to Target Leprechauns Next," "Boy Scouts Announce Boobs Merit Badge," and "New CDC Study Indicates Pets of Gay Couples Worse at Sports, Better at Fashion Than Pets of Straight Couples."
The National Report's (since removed) disclaimer page notes that:
National Report is a news and political satire web publication, which may or may not use real names, often in semi-real or mostly fictitious ways. All news articles contained within National Report are fiction, and presumably fake news. Any resemblance to the truth is purely coincidental.
|
NONSENSE - '1 in 3 Americans Implanted With RFID Chips'
http://www.hoax-slayer.com/hoax-1-in...id-chips.shtml
Citat:
Brief Analysis
The claims in the message are utter nonsense. The report is a work of fiction and comes courtesy of the satirical, fake-news website National Report. As evidence for its claims, the report cites another equally spurious article supposedly published by an entity called the 'Wyoming Institute of Technology'. Nothing on either site has any credibility and their reports should not be forwarded.
|
Mai vrei? Mai sunt o gramada
Site -ul tau cu "informatii veridice" este un fel de "Times New Roman" de la noi.
Hai sa dau si eu un link de acolo, pentru astia ca tine:
Mini-Drone and RFID Chip found in Bug Zapper
http://nationalreport.net/mini-drone...in-bug-zapper/
“There’s no doubt that this is a spy drone equipped with an Radio-frequency Identification (RFID) chip having CIA Specifications,” was the finding.
Puteai sa-ti dai seama si singura ca e la misto daca n-aveai deja capul plin cu idei preconcepute.
Cum spuneam, a avea acces la Internet nu inseamna ca esti mai destept decat media, ci dimpotriva s-ar putea cu ocazia asta sa afli ca esti mai prost decat crezi.
Ma rog, unii ar putea argumenta ca termenul "credul" e mai potrivit, dar ca sa iei astfel de tzepe credulitatea nu stiu daca e suficienta.
Citat:
in definitiv, n-ai decat sa iti pui zece cipuri nu unul cand va veni vremea, pune omule in fiecare deget, ca nu te opreste nimeni.
|
Atat timp cat nu e lepadare de credinta si inchinare la antihrist, poti sa-ti pui si 20, si in degetele de la picioare.
Hai sa fie 21, si unul in frunte
Pe de alta parte, daca orice altceva inseamna lepadare de credinta si inchinare la antihrist (un acord scris, verbal, etc.) nu mai e nevoie de nici un cip.
Repet:
Citat:
Antihristul nu va fi interesat să afle unde se află persoana, cu ce se ocupă, ce vinde. Pentru el va fi important ca persoana să încheie acordul cu el. Să intre în uniune cu el. El o să ne șantajeze prin foame, de aici interdicția asupra comerțului, și principiul va fi simplu â nu te vei închina la mine, te voi extermina cu foamea. Aceasta este logica, înțelegeți?
|
Adica o data ce ai intrat in acord cu el, poate sa-ti faca un simplu tatuaj sau..nimic.
Ce faci pe urma nu-l mai intereseaza, soarta ta e pecetluita.