View Single Post
Vechi 30.07.2016, 02:22:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Uite exemplu, cum plange o fecioara neprihanita

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Numai de mine de 5 ori azi întrun singur post, azi 29 iulie 2016 și-a bătut joc, cu defăimări, calomnieri și înjosiri, aseară din nou, 3 defăimări întrun singur post (...) El defaimă, ponegrește, jignește, calomniază, (...) Iar dacă e preot, ... harul în el e slab și neputincios, probabil n-a stat în feciorie până la nuntă, ... Dacă e preot, Doamne ferește, e un mic iuda iscarioteanul...

Citat:
Și tu și Cătălin și alții nu aveți dreptate, fiindcă nu a-ți avut har și afirmați lucruri prostești înafara harului.
Poate sună a mândrie, dar e ispită să crezi asta, nu e mândrie. O spun foarte direct, ca să vă vindec. Nu vă încăpăținați să spuneți că nu aveți nevoie de vinedecare, că abea asta e mândrie.
Când spui și tu și Cătălin și alții că Duhul Sfânt nu intră în oameni, sunteți în înșelare demonică.

Citat:
Dar din rușine ca să nu arăți că nu știi, mă acuzi pe mine, mă ponegrești, cum că aș minți. Nu mint și nu am nimic din nicio erezie, dar tu nu ai har. Atât pot să spun. Dacă ai fi avut, prin dragoste, smerenie, ascultare, ai fi înțeles.
Si ca o concluzie la subiect...

Citat:
Iar dacă intră în oameni, de ce nu ar putea să intre și în animale și obiecte ?

Last edited by AlinB; 30.07.2016 at 03:59:11.
Reply With Quote