Citat:
În prealabil postat de vsovi
Așa îți poți cerceta simplu dacă te afli în dreapta credință: Lași anafora la loc uscat, curat și înalt și așa cum se face ea în timp de o lună sau de o săptămînă așa este și credința casei tale.
Cînd ești în dreapta credință ea se împietrește ușor și devine un pic sfărmicioasă și dulce ca mierea. O singură bucățică te satură și-ți face viața un RAI.
|
Bah, bre anafora depinde din painea din care este facuta.Daca painea este plina
de E-uri atunci aceasta va mucegai indiferent de taria credintei tale.Iar
daca este facuta din paine dospita natural fara E-uri (vezi prescurile) atunci
nu mucegaieste ci se transforma in pesmet.
Pe langa aceasta, conteaza si umiditatea unde este pusa anafora.
Intr-un mediu umed si salin mugegaieste in 12 ore.Intr-un mediu uscat si
ventilat devine pesmet.
Deci ceea ce conteaza: reteta dupa care este facuta painea + mediul in care
este depozitata.Restul e fantezie.Ura si la gara.