View Single Post
  #20  
Vechi 27.10.2023, 13:12:19
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.319
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Minunatul cor TRONOS interpetând o rugăciune a Sfântului Dimitrie https://www.youtube.com/watch?v=zrp-hQ7Be-I
Foarte frumos canta baietzasii ortodocsi dirijati de domnul Mihail, insa se simte in vocile lor aceasta alunecare a credintei in ortodoxie din adevarata credinta crestin-ortodoxa.

Pe de alta parte il serbam prematur pe sf. Dimitrie cel nou, caci sarbatoarea lui in Cer se tine abea peste 13 zile. Azi e sarbatoarea sf. Parascheva si iata ca de ziua ei in Cer nimeni de jos nu-i aduce vreo cantare sau vreun imn duhovnicesc argumentandu-se ca s-au facut procesiuni de mare amploare acum 13 zile pentru a ne arata recunostinta. Sigur ca in duhul proorocilor se poate tine si devansat fata de Cer cu 13 zile, insa cati dintre noi mai au azi Duhul proorociilor ca sa-si permita sa serbeze defazat? Io ca sa impac si capra si varza, Doamne iarta-ma, la capra cu trei iezi ma refer, deci tin sarbatoarea, si aia din Cer, ma bucur cat mai mult de sf.Parascheva dar o tin si pe asta de pe pamant, ma bucur de sf.Dimitrie cel nou ocrotitorul Bucurestilor, fiindca la noi in Biserica cu Hramul sf. Ioan Botezatorul sufla vant bun cu miros duhovnicesc de la sfintii prooroci asa ca sfantul aude azi rugaciunile si laudele ce i se aduc dar o sa simta sfantul toate urarile de bine abea peste 13 zile, adica de ziua lui serbata in Cer. Nu pot sa ma mint si nu vreau sa mint, de aia v-am marturisit cum fac!
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 27.10.2023 at 13:44:31.
Reply With Quote