View Single Post
  #78  
Vechi 10.09.2008, 17:01:12
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 05.05.2008
Mesaje: 815
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Gura pacatosului adevar graieste.
Iata din Biblia lui Cornilescu de pa situl vostru:
Căci, dacă le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu după aceea de o altă zi.
4:9 Rămâne dar o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.
o odihnă ca cea de Sabat dar nu Sbatul vostru drag ci Duminica care e o zi de odihna ca cea de Sabat. E clar pentru noi. Mintea voastra si a lui Helen White e intunecata.
Am postat, anterior, varianta in original a versetului din Evrei 9:4. Se pare, ca si Cornilescu poate gresi. Expresia "ca cea" nu exista in textul original.

Noi tinem "sabatul nostru drag" pentru ca asa a poruncit Dumnezeu (vezi porunca a patra). As tine cu placere ziua intaia a saptamanii (duminica), dar nu am gasit nici un verset referitor la sfintenia si binecuvantarea acestei zile.
Atunci care mai era rostul capitolelor 3 si 4 din ep catre evrei decat acela de a arata ca daca s-a schimbat legea urmeaza si schimbarea zilei de odihna. Pentru ce si-a mai consumat Pavel cerneala daca sabatul ramane neschimbat? Nu ai gasit versetele despre Duminica si nemurirea sufletului pentru ca Biblia nu e totul, ea a crescut in pomul Sfintei Traditii pe care voi ati dat-o la o parte si v-ati facut propriile traditii dupa mintea voastra si mai ales a incepatorilor sectei voastre Miller si White-oameni simpli fara nici un fel de invatatura si chemare. Cum de nu puneti la indoiala si canonul Noului Testament caci din cel al Bibliei ati scos 13 carti neinspirate dar bune de citit? Unde erati voi in sec IV cand Sf Atanasie cel Mare intocmea canonul Noului Testament pe baza Sfintei Traditii?