|
|
||||||
|
||||||
Pentru că nu e conformă cu punctul 2 din numerotația ta...
Citat:
Citat:
Citat:
Hai să spunem lucrurilor pe nume (e în favoarea ta, altfel vei părea mincinoasă): 1. Câte "încercări repetate" ai numărat la Miller? Eu știu doar de anul 1844. 2. Miller nu "a pretins că a avut profeții", el doar a interpretat (e adevărat greșit) ce citit în Scriptură. 3. White nu a avut nici o profeție cu privire la anul venirii lui Hristos. A doua oară când mai repeți aceste greșeli, te acuz de reavoință. Lucrurile acestea au mai fost explicate pe forum, de ce nu vreți să luați aminte? Sau măcar să ne contraziceți aducând documente, că har Domnului aveți de unde - sunt zeci de mii de pagini scrise de White, toate disponibile pe internet. Citat:
Interpretarea unei profeții o numești păcat grav, cum ai numi atunci călcarea continuă a unor porunci divine? Ca să vezi cât de subiectiv poate fi omul... Citat:
Că White a "greșit de multe ori" și că a mințit găsești doar pe saituri denigratoare (găsești și răspunsurile la aceste acuzații pe saitul oficial azș), dar nici nu mă interesează la urma urmei, eu păzec Sabatul pentru că poruncește Dumnezeu nu White. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru orice creștin... în caz că se consideră copil ascultător al Tatălui Ceresc. Citat:
Ai vrea tu să devii chiar atât de universală... din fericire nu ”toată lumea” cunoaște atât de distorsionat adventismul și pe White. |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 11:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 03:20:05 |
|