|
|
|||
|
|||
Cred ca supunerea nu poate fi o problema intr-o familie care traieste crestineste .
Fiecare "se bucura" intr-un fel cand se ivesc probleme , pentru ca zice in sinea lui , "am si eu o ocazie sa cresc ", sa dovedesc ceva . Dar aceste familii sant foarte putine , banuiesc . In rest , intr-adevar e lucru greu de realizat , din cauza asta ziceam , fara iertare nu-i posibil . Orice gand neprietenesc impotriva celuilalt , orice "apasare " neclarificata este o intrare a energiilor negative (ca sa ma exprim mai lumesc ), parerea mea . maria |
|
|||
|
|||
Citat:
"3.22. Slugilor, ascultati intru toate pe stapanii vostri cei trupesti, nu slujind numai cand sunt cu ochii pe voi, ca cei ce cauta sa placa oamenilor, ci in curatia inimii, temandu-va de Domnul. " deci daca subordonarea este un idol inseamna ca totzi cei ce se subordoneaza maimarilor lor sau lui Dumnezeu se inchina la un nou idol, "subordonarea", pe care l-ai gasit dumneata... iar reversul este libertatea adica haosul ca opusul subordonarii este subhaosarea daca nu chiar haosul insushi... care o fi tatal minciunii, maica patimii shi fiul pacatului... dar dumneata vorbeshti de sclavia "Egipteana" sau de cea "Egipteana shi Sodomist-Gomorica" ce se foloseshte de subordonare ca de un idol al invartosarii shi astfel folosind subordonarea in folosul patimii shi a pacatului, dar nu asta e idolul ci lacomia cum ne spune Sf Ap Pavel, shi slujind lui capatam shi alte rele, ca desfranarea, pofta cea rea, rautatea, invidia... shi alte... lasandu-ne inshelatzi mereu de o prefacuta smerenie, sau smerenie de bunavoie ori de o ascultare ingereasca... ca sa primim tot felul de porunci omeneshti specifice inchinatorilor de idoli: nu da, nu fa, nu atinge, nu manca, taci, ia-i, bate-l, da-i, fa-l, adica tot felul de cuvinte ale draciei stradale ce mishuna prin shi printre noi care vor sa fure indemnurile lui Hristos schimbandu-le in inchinari la idoli, ca atacul se da la ascultare shi inchinare ca sa te faca shef de ferma in care creshti tu shi in tine o droaie de sherpi altoitzi pe tine shi tu in duhul rau, pentru mariasa dreptul la libertate... dar nu e vorba de libertate ci mereu de nemultzumirea ca nu este libertate suficienta, adica tot de lacomie e vorba, ca buruiana dupa ce sufoca planta, deshi pe baza ei traieshte, la un moment dat nu mai incape de ea shi o usuca, dar deshi va muri shi ea, este satisfacuta de perioada cand e singura shi viguroasa, bucurandu-se de frumusetzea shi longevitatea ei.... dar e buruiana care nu foloseshte la nimic decat sa fure din lumina plantei pentru om sadite pe ogor de Tatal prin Hristos... deci stimate Traditzie, te-am lamurit au ba? ca asha a cerut sf Ap Pavel, ca pe cei ce nu sunt lamuritzi sa-i lamurim ca nu exista in Biserica Ortodoxa o porunca sa ceara femeilor sa se roage sau sa prooroceasca cu capul descoperit! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Elr sunt idoli. |
|
|||
|
|||
Citat:
Sigur cel mai important este [color=red]sa crezi[/color]... Si poate, in al doilea rand [color=red]sa simti[/color]... Dar si [color=red]sa gandesti[/color] e bine. :D |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu cred ca ai dreptate shi ca de la gandurile subordonarii nu te potzi ruga cu adevarat, caci rugaciunea in subordonare Bisericeasca shi sfanta este luata in seama, altfel este considerata cum tzi-am spus, lacomie... shi tot asha orishiunde eshti inchins, stapanit, asuprit, tot asha rugaciunile nu sunt pentru liberare cum spun paganii ci pentru curatzia inimii, sfintzire shi dragoste rabdandu-le toate intru Hriostos deci toata ocara shi nimicul iar prin ea Dumnezeu ne Mantuieshte sufletul... |
|
|||
|
|||
Citat:
Sustii ca e permis sa se desfateze oamenii cu cele lumesti, ca trebuie sa gândim. De ce nu si argumentezi? A afirmatie neargumentata e egala cu zero. |
|
|||
|
|||
Citat:
2. [color=red]Faceti-mi bucuria deplina, ca sa ganditi[/color] la fel, avand aceeasi iubire, aceleasi simtiri, aceeasi cugetare. 3. Nu faceti nimic din duh de cearta, nici din slava desartă, ci cu smerenie unul pe altul socoteasca-l mai de cinste decat el insusi. 4. Sa nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare si ale altuia. 5. Gandul acesta sa fie in voi care era si în Hristos Iisus, Ti-am citat din Sfanta Scriptura care e perfect compatibila cu Biserica Ortodoxa si cu Adevarata Tradie Ortodoxa. |
|
|||
|
|||
Coloseni 3:2 [color=red]Cugetati[/color] cele de sus, nu cele de pe pamant;
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoteasa gitul/capul preotolui? | bmd | Preotul | 93 | 11.01.2014 12:33:57 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 19:13:08 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 01:30:18 |
Barbatul crestin si ispitele femeii - de data asta | sophia | Tinuta in Biserica | 492 | 02.07.2011 12:43:54 |
|