|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu trebuie sa uitam insa ca nu exista adevarata cunoastere a lui Dumnezeu fara rugaciune, fara parasirea patimilor si dobandirea virtutilor. E nevoie sa staruim si sa crestem in toate acestea pentru a putea da apoi marturie adevarata despre El. |
|
|||
|
|||
Foarte practic, recent am gasit cuvintele Sfantului Maxim Marturisitorul:
Un crestin nu intristeaza pe nimeni si nu se intristeaza pentru cele vremelnice. In timpul ispitelor, un crestin asteapta cu rabdare sfarsitul incercarii, nu da drumul iutimii la intamplare, nu vorbeste cuvant neintelept, nici gandeste ceva din cele ce nu i se cuvin unui inchinator al lui Dumnezeu. Cred ca, asa cum spunea Sfantul Maxim, trebuie sa avem permanent in minte gandul la faptul ca suntem fii ai lui Dumnezeu si ca avem o demnitate. |
|
|||
|
|||
Un crestin trebuie sa se roage...
|
|
|||
|
|||
Un crestin trebuie sa-si iubeasca aproapele ca pe sine insusi.....altfel totul ramane "poveste"....
|
|
|||
|
|||
Se pare ca si tu esti in aceasta poveste...
|
|
|||
|
|||
se pare ca TOTI cam suntem in aceeasi poveste.......asa ca.........
ps. dar unii ca si mine , cel putin ne straduim sa nu mai fim..hehhehe |
|
|||
|
|||
Bine ca in sfarsit ti-ai dat seama...ma bucur pentru tine...
|
|
|||
|
|||
Eu mi-am dat si ma corijez dar TU?.....de fapt e vizibil raspunsul in ce te priveste...hehehe
|
|
|||
|
|||
Eu ma indrept mai greu,sunt o fire mai slaba...
|
|
|||
|
|||
Da...e o scuza ca sa-ti continui o anume "cale"...
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 15:11:44 |
Cum ar trebui sa fie o preoteasa model a sec. XXI | v_oana2006 | Preotul | 40 | 21.02.2014 21:56:31 |
CUM AR TREBUI SA MOARA UN OM ! | mara2008 | Generalitati | 43 | 14.08.2011 21:26:24 |
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? | L.sorin | Generalitati | 78 | 25.01.2009 15:38:01 |
Ce-ar trebui sa fac? | silverstar | Generalitati | 23 | 19.11.2008 12:43:05 |
|