|
|
|||
|
|||
Citat:
A fost retras pentru ca era asa bun incat ameninta industria de medicamente. E sanatate curata! Preotii il pun in apa sfintita! Aiurea, cat argint se ia de pe o cruce de argint muiata in apa nu exista nici intr-a /1000-a parte dintr-o picatura de "argint coloidal". |
|
|||
|
|||
In concluzie e bun argintul coloidal,sau e de preferat folosirea obiectelor de argint(mai greu de procurat insa),lingurita ,vase,monezi etc ?
|
|
|||
|
|||
La fel de sanatos cat era candva folosirea mercurului pentru diverse probleme de sanatate.
E foarte riscant, n-ai sa stii niciodata cand ai depasit doza, decat cand e prea tarziu si nu se prea mai poate face nimic. Folosirea pentru ce anume? Daca stai intr-o zona in care apa e infestata, cel mai sanatos este sa o fierbi, nu doar sa o tii intr-un vas de argint.. |
|
||||
|
||||
Ceea ce s-a omis aici este ca nu argintul ca metal este cel care actioneaza, ci ionul de argint care este solubil in apa. Asa ca degeaba tii apa in vase de argint, nu se va intampla nimic.
|
|
||||
|
||||
Fie ca tine ,Kronos,n-am de gand sa-ti demonstrez contrariul.Stai linistit ca nu mi-am otravit copilul si nu i-am dat din auzite!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu uitati ca si mercurul a fost folosit pe scara larga la un moment dat ca medicament. Si tot de catre "oameni informati". |
|
||||
|
||||
S-a folosit si mercurul, si s-a scos (daca erai bolnav de sifilis fie nu te tratai cu nimic si mureai, fie te tratai cu mercur si aveai o sansa sa scapi; in acele vremuri nu existau antibiotice). A fost folosita si heroina pana cand s-a observat ca morfina e mai buna. Asta nu inseamna ca oamenii nu erau informati, ci doar nu aveau tehnologia necesara de a descoperi si alte substante mai bune. Sau mai bine zis, erau informati pt acele vremuri, asa cum noi suntem informati pt vremurile noastre. Peste 500 de ani acelasi lucru il vor zice oamenii si despre noi.
Last edited by razvan_andrei; 21.06.2011 at 16:41:37. |
|
||||
|
||||
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
Haideti domnilor sa nu mai dramatizam chiar asa!Nu sunt eu singurul parinte care a folosit acel produs(http://www.pcfarm.ro/produs/3147/Fir...munostimulator ).Pana acum nu s-a plans nimeni ca si-a otravit copilul!
Nu stiu ce este mai toxic pentru un copil ,acest produs sau "n" antibiotice pe care doctorii le prescriu de exemplu la o simpla raceala .Daca stam sa ne gandim toate sunt toxice pana si aerul pe care-l respiram e toxic sau credeti ca legumele sau fructele pe care le consumam sunt naturale 100%,fara nici o urma de toxicitate? |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce stiti despre?.. | candles in the wind | Generalitati | 0 | 23.10.2011 19:03:34 |
Despre argintul viu!!! | ionut_teologie | Vrajitoria | 38 | 16.06.2011 18:29:24 |
Stiti cumva...? | Elena-Maria123 | Muzica Bisericeasca | 3 | 24.05.2008 22:33:56 |
Ce stiti despre... | quasar | Generalitati | 2 | 27.01.2008 15:01:36 |
|