![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrea sa insemne acest "mda.." cu care tot incepi postarile? Trebuie sa intelegem ca stam de vorba cu un om intelept, superior?
Citat:
Pentru vremurile din urma, Israel nu inseamna o anumita natiune. Cred ca stii asta, dar esti orbit de invataturile traditiei care spun de tot felul de sfinti sau ingeri, ocrotitori ai anumitor locuri sau categorii de oameni (la fel ca in sintoism, unde gasim "bonzi" - fiinte spirituale care ocrotesc diferite locuri sau bresle). Crezi ca profetul Isaia sau Sfantul Apostol Matei nu stiau de Iisus? Si, totusi l-au numit Emanuel (Dumnezeu este cu noi). Asa si profetul Daniel sau Sfantul Apostol Ioan l-au numit Mihail (Cine este ca Dumnezeu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uită-te mai bine ce scrie sub frescă: "Sfânta Treime", iar fresca reprezintă Trei Îngeri. Simbol sau nesimbol, asta e! N-am ce-ți face! |
|
||||
|
||||
![]()
Revin cu recomandarea de a ii ignora. Sa isi expuna aberatiile altundeva. Argumente nu au. "Chinuie" cuvantul lui Dumnezeu prin interpretarile lor fanteziste. Se contrazic in afirmatii. Nu raspund la intrebarile care nu le convin sau raspund la altceva. Sustin ca unii ar fi afirmat altceva si cand li se cer dovezi nu raspund. Am facut si eu prostia de a incerca sa ma "bat" in argumente cu ei. Mare prostie. Fara rezultat. Mereu eu le raspundeam si ei se ocupau cu diversiunea. Si am renuntat. Daca nu le va mai raspunde nimeni vor mai afirma un timp diverse chestii denigratoare si false,se vor plictisi si vor pleca.
|
|||
|
|||
![]()
Unde ne contrazicem? Domnul Iisus Hristos ne apare in mai multe ipostaze:"inger la Domnului", arhanghel, Miel, Preot, Om. Nu este cazul sa faci conexiuni fortate. Poate ajungi sa zici ca mielul este preot.
Last edited by grasu77; 20.01.2012 at 10:39:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdată singurul ignorat este sfatul dumneavoastră, nu vedeți? Se vor opri din comentat doar când vor recunoaște valabilitatea Scripturii și a doctrinelor scripturistice de care acum încearcă să-și bată joc. Ori pentru a recunoaște acestea, e nevoie de pocăință și întoarcere la Domnul, nu de replici acide, ori de apeluri la boicot.
O zi senină! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine umbla cu "chestii denigratoare si false"? Vedeti cine a deschis acest topic si cine l-a alimentat cu tot felul de jigniri grosolane (ca semn al neputintei si lipsei de educatie crestina). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=82 Scrie acolo ca sant 2 persoane ? Scrie ca e unul singur dar singurul argument cum ca nu ar fi Iisus este ca ,nu-i asa ...deja stim ca Iisus e Arhanghelul Mihail . ![]() Si pentru Grasu inca o data tot din teologia adventista : Numele ebraic Mihail prin traducere devine o întrebare semnificativa care suna astfel: 'Cine este asemenea lui Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și a zis Domnul către Satana: "Ceartă-te pe tine Domnul, diavole, ceartă-te pe tine Domnul, Cel care a ales Ierusalimul! Acesta nu este el, oare, un tăciune scos din foc?" (Zaharia 3,2 - versiunea Sinodală)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|