|
|
||||
|
||||
Citat:
Pe un alt topic, am povestit cum admiterea mea la Facultatea de Medicină s-a făcut, ca să zic așa, pe cale supranaturală. "Homo proposit, Deus disposit". Rugați-vă Lui, rugați-vă Doctorului Sufletelor și a Tot Trupul. Atunci când chemarea Lui este autentică, știm acest lucru prin semne. Astfel, El sădește în noi, mai întâi, o mare dorință de a urma o cale. Lucru care, înțeleg, deja s-a petrecut în cazul dv. Mai apoi, nu putem crede că El ne cheamă pe o cale, fără să ne ajute să mergem pe ea: el ne dă tot ceea ce este necesar ca să o urmăm. Tot ce avem de făcut este să ne lăsăm duși de mânuță de preaputernicul nostru stăpân. Domnul este cel care din ciobani a făcut regi străluciți și El a făcut, din pescari, teologi și apostoli. Cum a făcut asta ? Ne spune Biblia: "Ei lăsară toate și urmară Lui". Deci, așa trebuie să facem și noi, oricând El ne șoptește, trăgându-ne pe o direcție: "Urmează-Mă!".
|
|||
|
|||
Nu admiterea e grea, pe langa ce urmeaza dupa, e un fleac.
|
|
||||
|
||||
Ca sa ajunga sa vada ce e dupa, trebuie sa treaca de examenul asta, asa ca nu bagatelizati examenul de admitere. Tu din experienta vietii n-ai invatat ca examenul cel mai greu e cel care urmeaza?
Dumnezeu sa-i ajute si sa-i lumineze mintea! |
|
|||
|
|||
Va multumesc celor ce v-ati rugat pentru mine din suflet!Am luat 83 puncte,cu ajutorul lui Dumnezeu,iar acum sunt printre cei 430 admisi la buget!Va multumesc mult!
|
|
|||
|
|||
Domnule Mihnea Dragomir,aveti mare dreptate!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Mult succes și în continuare... dar acum îți doresc o vacanță plăcută, bine-meritată! |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
incurajare in suferinta | o_copila | Generalitati | 4 | 19.09.2024 01:33:10 |
Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
am nevoie! | piedonee | Generalitati | 0 | 06.06.2012 20:36:14 |
Am nevoie | Danut7 | Generalitati | 0 | 15.09.2010 20:50:36 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
|