|
|
|||
|
|||
Revin....
Tot aici revin...Am cont pe forumul acesta din 2009,l-am facut pentru ca voiam un cadru unde sa ma dezvolt sanatos,si pot spune ca m-a ajutat.Am studiat si teologia 2 ani,dar m-am indepartat mult de gandirea ortodoxa,pot spune ca a fost constructiv fiindca am incercat sa inteleg mai multe mentalitati,chiar mi le-am insusit.Acum sunt student la Litere,si scriu ,dar totusi parca incerc sa gasesc motive sa ma intorc,insa nu prea le aflu,desi stiu ca cele mai faine clipe le-am trait acolo in ortodoxie.
Esenta fiintei tale sta in insasi picatura de iubire ce atarna de spiritul tau. Last edited by Seraphim7; 15.02.2014 at 15:41:49. |
|
|||
|
|||
Desi ai spus ca ai studiat Teologia, imi permit sa iti dau un sfat, Serafime. Cauta cartile Pr. Paisie Aghioritul si Sf. Porfirie si citeste-le (sau reciteste-le). Eu cand am sufletul amar, cand simt ca ma clatin, ma odinesc prin cartile parintilor.
Fruntea sus! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Si daca te-ai indepartat, cum de poti spune ca a fost constructiv? Nu e lucru rau sa fii student la filologie; poate dupa ce termini la Litere, iti termini si teologia. Nu poti sti ce usi iti deschizi cu ambele facultati terminate. |
|
||||
|
||||
Lasa, lasa ca'ti vii in hire s'h matale...asa'i drumu' ii lung s'h'anevoios...s'h'amu' matale studiezi cum ii treaba cu litirile ?...io crideam ca asta'i treaba di copchil, bre.....
|
|||
|
|||
[quote=Jennyy;551127]Desi ai spus ca ai studiat Teologia, imi permit sa iti dau un sfat, Serafime. Cauta cartile Pr. Paisie Aghioritul si Sf. Porfirie si citeste-le (sau reciteste-le). Eu cand am sufletul amar, cand simt ca ma clatin, ma odinesc prin cartile parintilor.
Fruntea sus![/Q Cand te paraseste Dumnezeu si ai inima impietrita cu siguranta o face un un scop,iar cartile sfintilor sunt asa ca un parfum foarte vechi al Duhului,doar o nostalgie....Sfantul Siluan.Isaac Sirul Si Augustin au fost preferatii mei....
|
|||
|
|||
Nu m-am gandit ca 10 cuvinte ma pot afecta pozitiv intr-un asa hal.....Multumesc.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Inca sunt un copil...”Litirile” is tot litere,dar putini le pot da viata,caldura,dulceata .....Totusi simplitatea e lucru ce il tanjesc fiindca mie imi plac doar complicatiile....