![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și mai am o întrebare: De revelație ați auzit? Părintele și fără a studia Medicina ar fi știut aceste aspecte pentru că i s-au relevat, eu tind să cred că medicina a făcut-o doar pentru a a avea mai multă credibilitate în fața unora care nu cred în Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici nu se discutau erorile pe care le fac sau nu medicii, ci cele facute de Arsenie Boca si care s-ar fi putut evita cu un dram de iubire si pentru femeie. In rest, fiecare da socoteala pentru greselile lui. Eu atat am zis, ca din cauza lipsei de iubiri manifestata fata de femeie in discursul sau si modul cum s-a folosit de pseudo-stiinta pentru a o sustine, m-a facut sa nu mai citesc nimic altceva scris de el. Si in aceste conditii nici nu ma surprinde ca este acuzat de rataciri si pe alte planuri. Ma mira insa ca altii continua sa creada orbeste in el acolo unde ar merita sa fie mai atenti si precauti in ceea ce iau de la dansul ca invatatura. |
|
|||
|
|||
![]()
El a dezbătut un aspect care din păcate nu este foarte clar. El clarificat acest aspect al sexualității atât din punct de vedere religios cât și știițific. Știu că este greu de acceptat, dar nu și greu de înțeles.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Înainte de a te mira îți recomand să mergi până la Prislop să vezi cât de "rătăcit" a fost Sfântl Ardealului, canonizat de zeci și sute de pelerini care merg la mormântul dânsului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu multumesc, nu atarn deloc de domnia sa si nici de teoriile sale. Odihneasca-se in pace!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveți perfectă dreptate, dar asta nu vă îndreptățește să dați cu piatra. Cine este fară de păcat sa arunce primul piatra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multe de spus, puteti gasi gramada literatura de specialitate daca va intereseaza cu adevarat raspunsul. Daca nu va descurcati, reveniti cu intrebarea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|