|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
-In primul rand, NU va veti face de rusine parintii casatorindu-va cu omul respectiv, iar daca mama dumneavoastra simte astfel- atunci e problema ei
-Singurul lucru - judecand dupa ce ati spus dumneavoastra- pe care-l puteti face in legatura cu mama dumneavoastra (casatorindu-va cu omul respectiv) este ca dupa asta sa o lasati un timp sa se gandeasca, sa se obisnuiasca cu aceasta realitate! In timp este posibil sa accepte ideea. Dar trebuie sa faceti ce simtiti, ce va spune mintea si inima ca e bine si ca va face fericita. Altfel, daca cedati unor presiuni sau reprosuri neintemeiate formulate de mama dumneavoastra, este foarte posibil ca mai tarziu sa regretati. |
|
||||
|
||||
Părerea mea este că alegerea ai făcut-o deja, acum 8 ani, și că n-ar trebui să te gândești la despărțire, ci la cum să vă întemeiați familia. Voi sunteți unici unul pentru celălalt dacă vă iubiți și sper să rămâneți așa pentru totdeauna. Părinții te încă te văd ca pe un copil, ceea ce nu mai ești, și privesc mai pragmatic viața, dar nu ăsta este cel mai important aspect, chiar dacă nu trebuie neglijat nici el.
Important este să știți voi doi ce este în inimile voastre, să vă înțelegeți fiecare pe sine însuși, dar și pe celălalt cât mai bine, pentru că de multe ori ne trezim după o vreme că noi am visat într-un fel, iar cel de alături altfel.
|
|||
|
|||
Citat:
In momentul de fata eu si prietenul meu suntem suparati,motivul fiind ca s.a saturat sa ne ascundem,vrea sa avem o relatie normala si cred ca isi doreste enorm ca ai mei sa il accepte. |
|
|||
|
|||
Doua cuvinte: independenta financiara. Cand o sa fii independenta de parinti dpdv financiar, o sa poti sa vii acasa si mai tarziu de 10.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Daca el te cere in casatorie, va trebui sa stii daca vrei sa-i spui da sau nu. Ca sa te poti hotari, mai intai ar trebui sa stii cateva principii din Biblie, Cuvantul lui Dumnezeu pentru noi. Ele se gasesc in Genesa 2:24 De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va uni cu femeia sa si vor fi amandoi un trup. 1. Omul (si barbatul si femeia) va lasa pe tatal sau si pe mama sa. Daca nu esti gata sa lasi pe tatal tau si pe mama ta, nu te mai marita! De casatorit trebuie sa se casatoreasca baietii si fetele care au ajuns la aceea maturitate cand pot sa lase pe tata si pe mama. Ce inseamna sa-i lase? a) Ascultarea2. Barbatul se va uni cu femeia sa. Este vorba despre unirea sufleteasca. Ea se realizeaza in principal prin comunicare, prin impartasire, prin explorare permanenta a celuilalt. Nu raman mult asupra acestui subiect pentru ca problema adusa in discutie este alta 3. Barbatul si femeia vor fi un singur trup. Adica vor avea relatii sexuale. Aici as vrea sa subliniez doar doua principii importante: a) principiul disponibilitatii. Femeia nu este stapana pe trupul sau, ci barbatul; asemenea nici barbatul nu este stapan pe trupul sau, ci femeia. 1 Corinteni 7:4. Aproape toate familiile care ajung la divort au nesocotit unul sau mai multe principii enumerate mai sus. Fie unul dintre soti este prea mamos si, in inima lui, nu si-a lasat parintii. Fie intre cei doi nu mai este intelegere si armonie pentru ca au neglijat comunicarea si nu-si mai acorda atentie unul celuilalt, traind ca doi straini in aceeasi casa. Fie sunt fisuri in relatiile sexuale. P.S. Sper sa intelegi desigur ca a lasa pe tata si pe mama NU inseamna sa nu-i mai iubesti, sa-i repezi sau sa nu-i mai ingrijesti cand sunt bolnavi. Este pur si simplu o schimbare radicala in viata ta: te casatoresti; nimic nu va mai fi ca inainte. Dupa casatorie le asculti parerea si sfaturile dar deciziile le iei impreuna cu sotul, le arati dragoste dar sotul e pe primul loc in inima ta, etc. Last edited by Penticostalul Traditional; 28.07.2016 at 15:37:26. |
|
|||
|
|||
Bublishor , majoritatea barbatiilor de pe acest site urmam sau am urmat
urmatoarea invatatura: https://www.youtube.com/watch?v=zbyZVy_Qgzs Asa nu : https://www.youtube.com/watch?v=2X0ejCouKDc Acum : de obicei fetele care sunt in situatia ta, aleg un barbat cel putin la nivelul lor intelectual sau peste si un barbat care castiga financiar peste ea ( cel putin de 2x ori) si pe langa astea le si satisface sexual. Majoritatea cazurile pe care le-am stiut asa s-a intamplat. Am cunoscut insa un singur caz, exceptie, care se stiu de la 14 ani, si au trait 12 ani in concubinaj dupa care s-au casatorit, in cele din urma. Coincidenta sau nu, dragostea lor a durat si dureaza asa de mult intre ei si poate datorita faptului ca tipul de la 18 ani conducea masina facuta cadou de tata, apoi i-a luat alta.Intotdeauna a avut cel putin 2 masini la dispozitie, tinand cont ca tatal sau /acum el are doua afaceri(adica cu alte cuvinte o situatie financiara mult peste medie, constanta indiferent de crize). Dar poate totul este doar o coincidenta sau nu. Last edited by Copacel; 28.07.2016 at 15:58:24. |
|
|||
|
|||
Citat:
Oricum, de convins n-ai sa-i convingi, singura solutie este sa astepti pana cand poti sa te intretii singura si atunci faci alegerile care le vrei, chiar si fara acordul lor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.07.2016 at 15:57:44. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|