![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sper ca ati reusit sa strangeti ceva bani pentru clopotul bisericii din Mărcuși. Ma gandeam ca este o binecuvantare sa aveti clopot care sa cheme oamenii la slujba. Noi aici folosim mijloace electronice, in loc de clopot si toaca.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() BAM-BING-BANG-BAM --incepe slujba in 15 minute -- BAM-BING-BANG-BAM!!!
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
nu dragelor.. am zis asa ca nu stiu sigur ce e, caseta sau cd.
![]() insa, la o catedrala in manhattan este o toaca adevarata ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai ce rost are? Scopul clopotului sau/si a toacei nu este neaparat de a infrumuseta acustic un spatiu, ci de a da de veste pe intregul teritoriu al parohiei ca slujba va incepe in curand. Asa, ca sa ascultam clopotul pe un CD....:D :D
|
||||
|
||||
![]()
Pai sigur are rost, ca nu asculam CD-ul in privat, ci pe statia de amplificare. E ca si cum ar fi un clopot adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spun eu: SMS-urile ar fi mai eficiente. :D
|
||||
|
||||
![]()
Banuiesc ca exista aprobare pentru statie. Dar s-ar putea sa ai dreptate in ceea ce priveste eficienta sms-urilor.
Apropo, abia acum observ... de cand ai trecut la catolici ? |
|
||||
|
||||
![]()
Practic se va intampla incepand de Duminica Mare. Dar am zis sa fiu cinstita in discutiile de pe forum si pana atunci.
|
||||
|
||||
![]()
Da, nu pot sa spun ca ma bucur, nici ca te felicit. Nu stiu ce te-a determinat sa faci asta (sper ca nu departarea de tara sau de episcopiile ortodoxe) dar, sper sa revii intr-o buna zi la Ortodoxie. Doamne ajuta !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
|