Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2009, 22:17:25
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Din ce carte ai luat "rețeta"? Vraci, vrajitoare . . .
Cristian, Slava Domnului ca romanii nu au uitat Farmacia verde data noua de Dumnezeu. La fel si austriecii, prin Maria Treben. In restul Europei se cunosc doar musetelul si inca 15 plante, caci prefera pastilele. Da, si francezii il au pe Dr. Jean Valnet, care are un compendiu despre legume si fructe, foarte interesant si util. La el am gasit si tratamenul cu argila.
Deci nu e nimic de ras, cand vezi o reteta naturista; o incerci si vezi daca e buna.
Uite, dupa emisiunea despre alimentatia din Post, am incercat reteta data de acel medic, o legatura mare de patrunjel verde, 2 lamai cu coaja rasa, putin ulei de masline stors la rece; se mixeaza si se SAVUREAZA, caci este o bautura minunata! O recomand tuturor. Si in plus ne curata vasele sangvine de depuneri; o cura de intinerire, pe langa savoare si hrana satioasa.
Un Post binecuvantat in continuare!
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 22:25:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cristian, Slava Domnului ca romanii nu au uitat Farmacia verde data noua de Dumnezeu. La fel si austriecii, prin Maria Treben. In restul Europei se cunosc doar musetelul si inca 15 plante, caci prefera pastilele. Da, si francezii il au pe Dr. Jean Valnet, care are un compendiu despre legume si fructe, foarte interesant si util. La el am gasit si tratamenul cu argila.
Deci nu e nimic de ras, cand vezi o reteta naturista; o incerci si vezi daca e buna.
Uite, dupa emisiunea despre alimentatia din Post, am incercat reteta data de acel medic, o legatura mare de patrunjel verde, 2 lamai cu coaja rasa, putin ulei de masline stors la rece; se mixeaza si se SAVUREAZA, caci este o bautura minunata! O recomand tuturor. Si in plus ne curata vasele sangvine de depuneri; o cura de intinerire, pe langa savoare si hrana satioasa.
Un Post binecuvantat in continuare!
Dragă Anca , spui tu : o incerci si vezi dacă e bună . Adică ne jucăm de-a Cobaii ? Adică să beau țuica lui Antonia, să devin un dependent de tărie ? Asta vrei ? Nu. Știu că tu nu vrei asta. Pe mâna ta merg ori și când cu orice rețetă naturistă, dar in Antonia nu am incredere deplină , mai ales că am intrat in polemică cu ea și cine știe ce rețetă imi dă . . . ?
Vechi 24.03.2009, 22:43:50
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Te rog să mă scuzi, nu am știut că ești producător și consumator de Țuică . Apropo , Invățâtura noastră Ortodoxă , ce spune despre Țuică ?
Bitterul suedez se consuma in aceeasi cantitate odata ca si la Impartasanie, adica doar o lingurita.
Si apoi, am cunoscut oameni batrani, ajunsi la 90 ani, band in fiecare dimineata cate un toi de tuica, pentru circulatie! Totul cu masura.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 22:56:42
mara84 mara84 is offline
Banned

Data înregistrării: 25.02.2009
Implicit

Alcoolul este interzis de invatatura crestin ortodoxa, singura credinta dreapta si erecta!
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:34:15
antoniap
Guest

Implicit

Bitterul este un medicament. Una e sa consumi bitter, alta e sa consumi tuica.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:43:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Bitterul este un medicament. Una e sa consumi bitter, alta e sa consumi tuica.
Măi Antonia, dar chiar nu poți stăpâni niste termeni ? Cine te-a brevetat pe tine Antonia ? Cum poți spune că alchimia ta e un medicament , Antonia ? Te rog mult gândește inainte de a scrie ( 1zi , 1lună, 2luni ), dar scri ce trebuie ( cât de cât ) .
Vechi 24.03.2009, 23:45:00
Anca-Miha
Guest

Smile Impacare, impacare, fara nici o suparare

Acuma sper ca am inteles cu totii, draga Antonia.

Iar tu, draga Cristian, daca te stii slab de inger, e bine sa te abtii nu numai de la tuica Antoniei, ci de la orice tuica, pentru ca e Post.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:49:47
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Acuma sper ca am inteles cu totii, draga Antonia.

Iar tu, draga Cristian, daca te stii slab de inger, e bine sa te abtii nu numai de la tuica Antoniei, ci de la orice tuica, pentru ca e Post.
Imi pare rău ! Nu ai ghicit . Nu consum decât vin alb ( galben ) de la soție de la Focșani ( otonel, fetească, risling, ceasla ) , și asta din ce mai rar , si mai ales când merg la moșie. Nu suport tăria, mă doare capul și nu are ros , dacă nu merge. Nu ?
Vechi 24.03.2009, 23:49:49
Anca-Miha
Guest

Smile

Citat:
Dragă Anca , spui tu : o incerci si vezi dacă e bună . Adică ne jucăm de-a Cobaii ? Adică să beau țuica lui Antonia, să devin un dependent de tărie ? Asta vrei ? Nu. Știu că tu nu vrei asta. Pe mâna ta merg ori și când cu orice rețetă naturistă, dar in Antonia nu am incredere deplină , mai ales că am intrat in polemică cu ea și cine știe ce rețetă imi dă . . . ?
Uite, m-am facut eu cobai si am savurat acea licoare din patrunjel si lamaie. Mergi pe mana mea! Iti va place si e si medicament totodata: intinereste vasele sangvine.
In ceea ce priveste tuica Antoniei: nu cred ca iti da! Ia-ti adio de la ea.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:51:12
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Imi pare rău ! Nu ai ghicit . Nu consum decât vin alb ( galben ) de la soție de la Focșani ( otonel, fetească, risling, ceasla ) , și asta din ce mai rar , si mai ales când merg la moșie. Nu suport tăria, mă doare capul și nu are ros , dacă nu merge. Nu ?
In cazul acesta, daca faci intalnirea cu forumistii la Focsani, fac un efort si vin si eu...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O sectiune de medicina naturista bmd Generalitati 27 08.08.2012 14:10:56
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina holistica - interesant Fetita cu Codite Generalitati 19 05.02.2010 15:48:02
medicina si farmacia pacifistul Generalitati 22 26.07.2009 23:31:21
Medicina Perplexa Laurentiu Generalitati 0 04.04.2007 12:14:29