![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, Slava Domnului ca romanii nu au uitat Farmacia verde data noua de Dumnezeu. La fel si austriecii, prin Maria Treben. In restul Europei se cunosc doar musetelul si inca 15 plante, caci prefera pastilele. Da, si francezii il au pe Dr. Jean Valnet, care are un compendiu despre legume si fructe, foarte interesant si util. La el am gasit si tratamenul cu argila.
Deci nu e nimic de ras, cand vezi o reteta naturista; o incerci si vezi daca e buna. Uite, dupa emisiunea despre alimentatia din Post, am incercat reteta data de acel medic, o legatura mare de patrunjel verde, 2 lamai cu coaja rasa, putin ulei de masline stors la rece; se mixeaza si se SAVUREAZA, caci este o bautura minunata! O recomand tuturor. Si in plus ne curata vasele sangvine de depuneri; o cura de intinerire, pe langa savoare si hrana satioasa. Un Post binecuvantat in continuare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi, am cunoscut oameni batrani, ajunsi la 90 ani, band in fiecare dimineata cate un toi de tuica, pentru circulatie! Totul cu masura. |
|
|||
|
|||
![]()
Alcoolul este interzis de invatatura crestin ortodoxa, singura credinta dreapta si erecta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Bitterul este un medicament. Una e sa consumi bitter, alta e sa consumi tuica.
|
|
||||
|
||||
![]()
Măi Antonia, dar chiar nu poți stăpâni niste termeni ? Cine te-a brevetat pe tine Antonia ? Cum poți spune că alchimia ta e un medicament , Antonia ? Te rog mult gândește inainte de a scrie ( 1zi , 1lună, 2luni ), dar scri ce trebuie ( cât de cât ) .
|
|||
|
|||
![]()
Acuma sper ca am inteles cu totii, draga Antonia.
Iar tu, draga Cristian, daca te stii slab de inger, e bine sa te abtii nu numai de la tuica Antoniei, ci de la orice tuica, pentru ca e Post. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rău ! Nu ai ghicit . Nu consum decât vin alb ( galben ) de la soție de la Focșani ( otonel, fetească, risling, ceasla ) , și asta din ce mai rar , si mai ales când merg la moșie. Nu suport tăria, mă doare capul și nu are ros , dacă nu merge. Nu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste tuica Antoniei: nu cred ca iti da! Ia-ti adio de la ea. |
|
|||
|
|||
![]()
In cazul acesta, daca faci intalnirea cu forumistii la Focsani, fac un efort si vin si eu...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina holistica - interesant | Fetita cu Codite | Generalitati | 19 | 05.02.2010 15:48:02 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|