|
|
|||
|
|||
Filme crestine
care este cel mai frumos film crestin ?
Astazi vreau sa ma uit la un film crestin pe care nu-l am vizionat .Ce imi recomandati? |
|
|||
|
|||
Ostrovul
Preotul(2010( Vrei si Link-uri?
|
|||
|
|||
Cauta seven pounds,e un film extraordinar care merita vazut,iti va placea cu siguranta
|
|
|||
|
|||
"Brother Sun, Sister Moon", de Zefirelli.
|
|
||||
|
||||
Babettes's Feast regizat de Gabriel Axel
|
||||
|
||||
Daca vrei sa te uiti la ceva mai cinematic, plin de actiune, uita-te la Kingdom of Heaven.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu stiu daca e cel mai frumos dar e ultimul film pe care l-am vazut si mi-a placut foarte mult. Bucurie! |
|
|||
|
|||
Salut
da-mi si mie te rog un link unde pot viziona filmul chudo/minunea.
multumesc |
|
||||
|
||||
preotul
Citat:
simona.m. Last edited by simona; 30.03.2011 at 00:41:44. |
|
||||
|
||||
Un film foarte folositor si duhovnicesc, aparut recent 2011. Poate fi descarcat de pe http://www.ortodoxia.md/video/4727-p...-limba-rus2011
Atentie filmul poate fi descarcat in termen de 10 zile ! Merita vazut !
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Filme Crestine | adyy17 | Generalitati | 21 | 18.02.2024 20:30:16 |
Filme | criogenicul | Generalitati | 57 | 11.10.2017 22:29:45 |
Filme ortodoxe | Adriana Cluj | Resurse ortodoxe on-line | 216 | 27.04.2017 19:30:50 |
filme? | scutariusilviu | Generalitati | 18 | 23.08.2015 14:46:10 |
|