|
|
|||
|
|||
Catedrala Sfantul Ilie din Bucuresti
S-a infiintat o noua catedrala "Sfantul Ilie" in Bucuresti. Ea se afla in sectorul 3, in cartierul Salajan, la jumatate de km de scoala 112 si de supermarketul Billa. Mai precis, se afla exact langa cimitir.
Este o biserica grandioasa, inalta, avand in exterior un design unic, care trezeste sentimente puternice atunci cand este privita. Design-ul ei interior inca nu este realizat, deoarece necesita un cost de aproximativ 50 de miliarde de lei vechi. Dar cu ajutorul credinciosilor care au posibilitati si doresc sa doneze, se va strange aceasta suma. |
|
||||
|
||||
Ai niste poze?
Le poti posta aici? |
|
|||
|
|||
Off...
Din pacate nu am poze cu aceasta biserica. Dar am sa incerc sa fac rost de un aparat de fotografiat sau de un telefon mobil cu camera si am sa fac cateva poze acestei case Dumnezeiesti.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Ar fii frumos! |
|
|||
|
|||
Fotografii Biserica Sf Ilie
Buna ziua
Numele meu este Gutescu Eduard Daca doriti va pot ajuta eu cu fotografii de la tarnovirea bisericii Sf Ilie din cartierul Salajan. Am fost fotograf oficial impreuna cu Dl Cristian Ovidiu Pentru detalii va rog sa ma sunati la 0724564155 |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ilie | costel | Diverse Sarbatori | 33 | 19.07.2014 22:26:30 |
Ilie, sfantul care aduce ploaia | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 21.07.2011 14:17:45 |
Candelabrul ciudat in catedrala patriahala din Bucuresti | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 20.02.2011 14:25:15 |
Manastirea Sfantul Prooroc Ilie din Toplita | Mioara | Intrebari utilizatori | 0 | 03.02.2011 15:02:55 |
Sfantul prooroc Ilie | Daniel777 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 20.07.2010 00:09:20 |
|