![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa incepem sa postam aici, cateva versuri pentru Dumnezeu, asa izvorate din inimile noastre pentru slava Lui!
Mangaierea Ta Mangaierea ta de Tata, cine poate sa-o-nteleaga? Nu sund vorbe s-o cuprinda, nici cantari in lumea-ntreaga! Ce dureri pot fi pe lume, mana Ta sa nu le-aline? Cine n-a gustat din stropii, mangaierilor divine? Fara voia Ta-nteleapta, nu e fir de par sa cada Si nu-i rana sau durere, ochiul Tau sa nu le vada Pe fugarii Tai, Parinte, haituiti si fara casa Pesterile pregatite, i-au ascuns cu cu umbra deasa Oare ar mai fi albastra, bolta cerului senina Daca n-ai fi tu sa mangaii, ochii celui ce suspina? Ranile care le vindeci, nu mai poarta-n ele chinul Inima ce-o mangai, Doamne, nu mai stie ce-i suspinul! |
|
|||
|
|||
![]()
A fost odata un inger, care se plimba printr-o gradina, de cand a plecat, infinitul a ruginit, nici un inger nu mai intra acolo, de teama sa nu rugineasca si el.
De ce exista iubirea suprema doar Pentru Dumnezeu, fiinta suprema? de ce nu o impartaseste nimanui? poate....de teama sa nu rugineasca si ea! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot fi deacord cu tine crestine. DUMNEZEU prin insasi natura LUI divina si harul nemarginit, degaja numai dragoste pentru lumea pe care a creato. Omul este lucrarea LUI suprema, facuta din dragoste nemarginita. Dragostea lui DUMNEZEU nu"rugineste", asa cum spui tu, niciodata. Noi ne-am indepartat de dragostea LUI sau cel putin o parte din noi. Dragostea noastra fata de DUMNEZEU, daca este sincera si curata,ne este trimeasa inzecit inapoi noua oamenilor. SARBATORI FERICITE! DUMNEZEU SA NE LUMINEZE CALEA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca nu ai inteles ce am vrut sa zic; nu am zis ca Dumnezeu este marginit, am vrut sa zic ca el are iubirea suprema, noi oricat de buni am incerca sa fim, nu o sa putem avea o iubire la fel ca Dumnezeu, El are iubirea absoluta! sarbatori fericite tuturor!
|
|
||||
|
||||
![]()
OK! Sarbatori fericite!
|
|
|||
|
|||
![]()
Al Tău Nume nu-i Mesia
: nici Iisus : nici Domn Ceresc : Al Tău Nume nu-i nici unul : dintre câte se rostesc : sau se pot rosti - oricare : ar fi-n graiul omenesc Tu - sau noi, Ţi-am dat un Nume : să putem cumva vorbi despre Tine, Care, altfel n-am ştiut a Te numi: Dar adevăratu-Ţi Nume : e-ntr-un fel în care nu-s poate nici în Cer cuvinte : ca să poată-aşa fi spus : Noi, cu graiul, cu condeiul sau cu tot ce-am mai avea nici odată-al Tău Sfânt Nume a-L cuprinde n-am putea Numai inima, în clipe de extaz, de har, de rai bănuieşte frumseţea Numelui pe Care-L ai Slavă-Acestui Nume Tainic Minunat şi Sfânt şi-nalt : Care-o să-L cântăm cum este doar cu graiul celălalt. |
|
|||
|
|||
![]()
Al Tau Nume nu-i Mesia
Nici Iisus Nici Domn Ceresc Al Tau Nume nu-i nici unul Dintre cate se rostesc Sau se pot rosti oricare Ar fi-n graiul omenesc Tu, sau noi Ti-am dat un Nume Sa putem cumva vorbi Despre Tine, Care, altfel N-am stiut a Te numi Dar adevaratu-ti Nume E-ntr-un fel in care nu-s Poate nici in Cer cuvinte Ca sa poata asa fi spus Noi cu graiul, cu condeiul Sau cu tot ce-am mai avea Niciodata-al Tau Sfant Nume A-L Cuprinde n-am putea Numai inima in clipe De extaz, de har,de rai Banuieste frumusetea Numelui pe care-L ai Slava-Acestui Nume Tainic Minunat si Sfant si-Inalt Care-o sa-L cantam cum este Doar cu graiul celalalt! |
|
|||
|
|||
![]()
NAINTEA TA,IISUS IUBIT
Naintea Ta, Iisus iubit, vin azi încrezator, caci Tu de-aceea Te-ai jertfit, sa-mi fii Mantuitor; din cat cunosc al Tau Cuvant, doresc sa Te ascult; Tu, bucurii din Cerul sfant, mi-ai dat mereu mai mult. Eu altceva nimic n-aduc decat o vina grea si unde, Doamne, sa apuc decat spre mila Ta? in mine nimic nu e bun, tot ce-am facut e rau, nadejdea toata insa-o pun in ajutorul Tau. Gol nimeni n-a venit napoi din cei ce Te-au cautat, caci Tu din orisice nevoi, i-ai scos cand Te-au rugat de-aceea, dar, acum si eu cu lacrimi vin si cer sa mantui si sufletul meu, sa nu ma lasi sa pier! |
|
||||
|
||||
![]()
RUGA
Cu mana intinsa a ruga spre cer Cu ochii inchisi si capul plecat Cu gandul la tine inca mai sper Speranta o, Doamne! nu-i un pacat. Umila te rog sa-mi dai sanatate Si paine pe masa, In viata dreptate, O raza de soare, O floare de crin, O toamna frumoasa Cu cerul senin, Un strop de iubire Si-o cupa de miere Ca stiu ce-i durerea Si gustul de fiere. Tu Doamne, pe toate le poti de voiesti! Te rog in genunchi Ruga mea sa primesti... |
|
|||
|
|||
![]()
O,Maica Jertfei Salvatoare,
ca-n preacuratele-ti priviri, nici fericirea,nici durerea atat de-adanci nu-s nicaieri Ca-n chipul tau,pe lume unic de umil si de glorios, nici bucuria,nici tristetea nu strălucesc mai luminos. In viata ta,cum nici o mamă din lumea asta n-a avut, e-o pace negrait de dulce si-un zbucium nepatruns de mut. E-o umilinta-atat de-adanca pe-un nimb atat de-mparatesc, cantarea cea mai ingereasca si plansul cel mai omenesc. In pretul Jertfei Salvatoare si tu,ce mare parte-ai pus! in veci te vom cinsti,caci tu esti si Maica noastra,prin Iisus. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De dragul părintelui Teofil | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2012 22:22:10 |
|