Sarmale de post

Sarmale de post Mareste imaginea.

Sarmale de post - Ingrediente: 1 cana de orez; 500g de ciuperci; 2 morcovi; 2 cepe; 2 linguri de ulei; 1 lingura delikat; o varza acra, piper, sare, 500g de suc de rosii

Mod de preparare: Ciupercile si ceapa sunt date la mixer, pana se obtine o pasta mai groasa. Morcovul este ras, peste el se adauga uleiul si delikat-ul si este pus spre a fi inabusit. Peste morcov, adaugam orezul si putina apa. Dupa ce orezul este fiert, se amesteca cu ciupercile si ceapa trecute prin mixer. Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalele.

Pe fundul cratitei in care vor fi puse sarmalele, punem un strat de varza. Peste sarmale vom aseza un alt strat de varza, sucul de rosii cu doua cani de apa si doua frunze de dafin. Acoperim cratita si o lasam la cuptor 3 ore. Pofta buna!

Putem imbogati reteta de sarmale, adaugand in compozitie: stafide, nuca sau diferite legume.

.

08 Februarie 2010

Vizualizari: 25758

Voteaza:

Sarmale de post 0 / 5 din 0 voturi. 3 review utilizatori.

Comentarii (3)

  • panzaru martaPostat la 2010-06-16 15:51

    EU AM FACUT ASEARA SARMALUTE DE POST CU F. MULTE VERDETURI:MARAR , PATRUNJEL, LABADA, VARZA VERDE,CIMBRU. SUNT SUPER.ADAUGATI MORCOV, PASTARNAC, TELINA , ARDEI GRAS SI VETI AVEA O MANCARE4 DELICIOASA. CHIAR AM UITAT CA SUNT DE POST . DOAMNE AJUTA!!!

  • daniel badulescuPostat la 2010-06-16 01:50

    Super buna.Multumesc pt reteta.

  • mariana garleanuPostat la 2010-02-25 07:40

    da,buna dar eu as inbunatati reteta cu; dovlecel,vinete,telina rasa,patrunjel ras,putina varza murata tocata si cateva mirodenii.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post